Politika
04.01.2018. 16:16
R.E./Beta

RAMUŠ HARADINAJ: Protiv sam osnivanja Specijalnog suda za zločine OVK, Zajednice srpskih opština i demarkacije granice sa Crnom Gorom

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Premijer Kosova i lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj izjavio je danas da se ta stranka protivi osnivanju Specijalnog suda za zločine OVK-a, protivi se i formiranju Zajednice srpskih opština, a protiv je i sporazuma o demarkacije sa Crnom Gorom.

Haradinaj je u Đakovici gde je razgovarao sa gradonačelnikom Ardianom Đinijem kazao da se sporazumu o demarkaciji granice protivio i dok je bio u opoziciji.

"Takav stav imam i kao predsednik Vlade, ne prilagodjavam se dnevnim potrebama. Mi smo prilagodjavanjem došli u situaciju da nas tretiraju kao monetu za potkusurivanje. Time nikada nećemo postati nezavisna i suverena država koja donosi odluke", kazao je Haradinaj.Kosovski premijer je demantovao navode prištinskih medija da je njegov sedmodnevni odmor u jednom skijaškom centru u Švajcarskoj koštao gradjane 80.000 evra.

"Na odmoru sam bio samo tri dana, što me je koštalo 7.000 evra i sve sam platio svojim parama", kazao je Haradinaj i dodao da neće da polemiše s medijima.

NE PROPUSTITE:

INTERVJU, RAMUŠ HARADINAJ: Đavo koji drži reč!

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
10°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve