Sport
25.07.2023. 18:36
Beta

Rešenje

Dino Merlin pomera koncert, Partizan igra 17. novembra

arena, štark arena
Izvor: Shutterstock

Košarkaši Partizana dočekaće Albu iz Berlina u nepromenjenom terminu 17. novembra, pošto je bosanski pevač Dino Merlin predložio promenu termina svog koncerta u Beogradskoj areni.

"Uprkos tome što je koncert Dina Merlina ugovoren nekoliko meseci pre izlaska rasporeda utakmica Evrolige, poznati umetnik je saznavši za preklapanje termina sam predložio promenu datuma održavanja koncerta sa 17. na 18. novembar, kako bi Partizan neometano dočekao berlinsku Albu u  najkvalitetnijem evropskom takmičenju", navodi se u saopštenju Partizana. 

Merlin će u Beogradu početi turneju, a kako je objavljeno, njegovi predstavnici su pre nekoliko meseci kontaktirali menadžment Beogradske arene, daleko pre objavljivanja kalendara takmičenja u Evroligi, potpisali ugovor za koncert 17. novembra i za taj termin platili naknadu.

Kako je posle objave kalendara takmičenja u Evroligi postalo jasno da je došlo do preklapanja i da će jedan od događaja morati da se održi u drugom terminu ili na drugoj lokaciji, pevač je predložio promenu termina.

"Saznavši za situaciju, svestan da je Arena dom u kojem Partizan igra svoje utakmice na domaćem terenu, sam Edin Dervišhalidović (Dino Merlin) je bez oklevanja predložio pomeranje termina svog koncerta za 18. novembar kako ne bi ugrozio odigravanje važne utakmice crno-belih protiv Albe u Evroligi", piše u saopštenju.

Partizan je zahvalio Dinu Merlinu na inicijativi "koja je dovela do brzog i efikasnog rešenja na obostrano zadovoljstvo".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nebojša Čović o Mirotiću, Teodosiću, Partizanu...
1

Crvena zvezda

22.07.2023. 12:03

Nebojša Čović o Mirotiću, Teodosiću, Partizanu...

KK Crvena zvezda više je nego aktivan na tržištu ovog leta. Iako je klub pojačalo nekoliko sjajnih igrača, Crvena zvezda nije završila posao u prelaznom roku što samo potvrđuje da crveno-beli imaju najviše ambicije ove sezone.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve