Sport
13.10.2023. 13:02
Beta

Trener Partizana

Evo šta kaže Obradović pred Cibonu

Željko Obradović
Izvor: Shutterstock

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da njegova ekipa subotnjem meču protiv Cibone u ABA ligi mora da priđe uz maksimalnu ozbiljnost i poštovanje protivnika.

"Moramo da priđemo meču uz maksimalnu ozbiljnost i poštovanje protivnika. Danas će jedna grupa igrača nakon puta trenirati, ostalo je da se pripremimo za subotnji meč, vidimo u kakvom su stanju pojedini igrači i kako će to da izgleda u subotu veče", rekao je Obradović, prenosi klub.
 

Košarkaši Partizana pobedili su u četvrtak uveče u gostima ekipu Asvala u Evroligi, a već u subotu od 21.00 u Beogradskoj areni ih očekuje novi meč kada će u okviru trećeg kola ABA lige dočekati Cibonu.

"Protiv Asvela su igrali svi, to je najvažnije jer duel protiv Cibone sledi 48 sati nakon toga, potom ide duplo kolo Evrolige, treba rasporediti energiju, mnogo je utakmica ispred nas i moramo da vodimo računa", rekao je Obradović.

Centar Partizana Alen Smailagić je rekao da će njegova ekipa dati sve od sebe da se oporavi i što bolje spremi za duel protiv Cibone.

"Sigurno neće nimalo biti laka utakmica. Iako ne treba bežati od uloge favorita, svesni smo da samo uz maksimalan pristup zadacima koje nam trener postavi, možemo da odigramo dobro i dođemo do pobede", rekao je Smailagić.

Košarkaši Partizana su novu sezonu u regionalnom takmičenju počeli sa dve pobede, dok je hrvatski tim upisao dva poraza.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

KK Partizan nudi Makabiju pomoć
Partizan

Lep gest

08.10.2023. 14:29

KK Partizan nudi Makabiju pomoć

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović uputio je danas u ime Partizana otvoreno pismo KK Makabiju u kom je izraelskom klubu ponudio "privremeni dom" tom klubu u Beogradu, nakon terorističkih napada i početka oružanih sukoba u Izraelu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve