Sport
12.08.2019. 16:52
R.E./Index.hr/Foto:EPA

LAMPARD O MURINJOVIM KRITIKAMA: Briga me šta drugi misle

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Frenk Lampard je karijeru na klupi Čelsija otvorio bolnim porazom od Mančester Junajteda, rezultatom 4:0. Iako rezultatski izgleda kao potpuna katastrofa, to nije bio slučaj kod "Plavih" na Old Trafordu.

Londonski klub dva puta je pogađao stativu Davida de He i imao više pravih šansi, a onda su ga Crveni đavoli kaznili i postigli četiri gola.

Žoze Murinjo je u ulozi stručnog komentatora Sky Sporta procenio da je Lampard odabrao pogrešne igrače za tu utakmicu, kritikovao je neke pojedince te istaknuo da je Čelsi bio previše mekan i nedovoljno agresivan.

Posebno mu se na meti kritika našao Mason Mount, Lampardov miljenik koji je oduševljavao u Derbiju prošle sezone, a koji je odigrao i dobru utakmicu protiv Junajteda.

Povezane vesti - PREKIPELO IM: Navijači PSG-a tokom cele utakmice vređali Nejmara

"Mason Mount odigrao lošu utakmicu? Jeste li sigurni da je rekao Mason Mount?" pitao se Lampard kad mu je novinar Skya rekao da ga je Murinjo kritikovao pa dodao:

"Nije me briga šta drugi govore. Ekipa nam je takva kakva je i verujem u nju, u sve te mlade momke. Rezultat ne oslikava ono kako smo mi odigrali. Grešili smo, iz četiri greške primili isto toliko golova."

Legenda Čelsija osvrnula se i na probleme u kadru.

"Ne mogu da izvučem igrače iz ordinacije. Imamo problema s povredama, nedostajalo nam je igrača, a na to ne možemo uticati", podvukao je Lampard.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
26.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve