Sport
12.08.2019. 13:11
R.E./Foto:EPA

PREKIPELO IM: Navijači PSG-a tokom cele utakmice vređali Nejmara

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Pre dve godine izdajnikom su ga zvali navijači Barselone, danas mu isto skandiraju navijači PSG-a.

"Nejmar, k..... sine", pevali su navijači, uz transparent kojim Brazilca podsećaju na nedavnu aferu sa Nažilom Trindade i optužbama za silovanje.

Tokom celog letnjeg prelaznog roka Nejmarov transfer je glavna tema i mnogo se spekuliše oko toga da li će karijeru nastaviti u Barseloni, da li će ostati u Parizu ili će put Real Madrida. Navijači Parižana su izgubili strpljenje i na utakmici protiv Nima, jasno su stavili do znanja Brazilcu da za njega nema budućnosti u ovom klubu.

Povezane vesti - SPORT: Real mu ponudio 200 miliona evra, ali on čeka Barselonu

Navijači PSG-a je celokupna saga, koja traje nekoliko meseci, razbesnela, pa su na pomenutoj utakmici razvili transparente kojima poručuju Nejmaru da napusti klub, uz uvredljiva skandiranja.

Nejmar nije bio u sastavu za ovu utakmicu, navodno, kako je saopštio trener Tomas Tuhel, jer se oporavlja od povrede, iako je sportski direktor ovog kluba priznao da su pregovori oko njegovog transfera odmakli.

"Situacija je teška, ne znam šta bih rekao. Pokazali su mi snimak, jer nisam čuo šta su pevali tokom meča. U isti mah i mogu i ne mogu da ih razumem. Emocije su jake, ali Nejmar je naš igrač, moj igrač", rekao je Tuhel.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
11°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve