Sport
30.05.2019. 17:02
R.E./Marca/Foto:AP

MARCA: Barselona odustaje od Grizmana

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kako piše španska Marca, predsednik Barselone Bartomeu izgleda da je odustao od kupovine prve mete letnjeg prelaznog roka, Antonia Grizmana.

Iako je dugo najavljivan kao spektakularni transfer, do njega izgleda neće doći jer Grizman više nije prioritet. Navodno su se pojavila dva bitna problema.

Najveći problem težak je 120 miliona evra. Grizman je napadač izuzetnih kvaliteta, međutim njegova cena je svakako veća za 20 miliona nego prošlog leta, kada je Francuz bio na pragu tima iz Katalonije. Prepreka je i njegova plata koja bi trebalo da iznosi oko 17 miliona evra po sezoni što nije malo čak ni za tim poput Barselone.

Drugi problem je Barselonina svlačionica. Naime, igrači Barseloni nisu preterano oduševljeni dolaskom Grizmana. Mesijevo hladno izgovoreno "Uopšte ne razmišljam o Grizmanu" na nedavnoj konferenciji za medije jasna je poruka.

Navijači su još manje naklonjeni Grizmanovom dolasku u Barselonu, što pokazuju sve ankete u katalonskim i španskim medijima, kao i njihove reakcije na društvenim mrežama.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
01.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve