Sport
30.05.2019. 15:07
R.E./Index.hr

Grizman ljut na Mesija i igrače Barselone

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Francuska zvezda ljuti se na igrače Barcelone jer ga, kako doznaje katalonski Sport, Mesi i ostatak ekipe ne žele kod sebe.

Nedavno je objavio kako napušta Atleticko Madrid i svi su ga odmah preselili u Barselonu, međutim nije ostvaren nikakav napredak u tom poslu jer svlačionica Blaugrane ne bi najbolje prihvatila sjajnog ofanzivca, prenosi Index.hr.

Uoči utakmice Valensije i Barselone u finalu Kupa Kralja Mesi i Pike su upitani o Grizmanu u Barseloni. Argentinac je kratko i pomalo nezainteresirano odgovorio da ne zna ništa o tome.

Sport piše da Grizman čeka poziv Barselone, ali ne onaj kojem se nadao - Francuz je u iščekivanju potvrde da španski prvak ipak nije zainteresovan za njega.

I sada će morati razmišljati o nekim drugim opcijama. PSG i Manchester Siti uvek su u igri, no to nije ono što je svetski prvak hteo.

Mesi nikad nije nazvao Grizmana

Već pre dve nedelje pojavile su se prve informacije da ga Mesi i saigrači zaista ne žele.

Dnevni list iz Barselone pod naslovom "ekskluzivno" pisao je da "Svlačionica kaže ne Grizmanu".

Prošle godine u poslednjem trenutku upropastio je već dogovoreni transfer iz Atletika u Barselonu i tako prevario klub koji je računao na njega.

Smatraju da se Barselona podcenjuje kupujući igrača koji se s njom igrao mačke i miša.

Leo Mesi rekao je saigračima da, suprotno onome što se piše i govori u medijima, nikada nije zvao Grizmana i nagovarao ga da dođe.

Igrači Barselone smatraju da nije tip fudbalera kakav treba Barseloni i da napad nije deo ekipe koji treba pojačati za novu sezonu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve