Sport
09.10.2023. 10:10
R.E.

Druga strana tenisa

"Novaku je nuđeno da namesti meč"

Novak Đoković
Izvor: Shutterstock

Argentinski teniser Marko Trunđeliti izazvao je burne reakcije kada je 2019. priznao da mu je nuđen novac za nameštanje mečeva.

Marko je tada naišao na osude mnogih kolega, ali je bilo i onih koji su stali uz njega kao što je legendarni Džon Mekinro. Sada, četiri godine kasnie Trunđeliti se ponovo dotakao ove teme, spomenuvši i najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića.

"Mnogo me je zabolelo. Pokazalo se tačnim ono što sam pričao. Đoković je rekao da mu je ponuđeno da namesti meč. Sergej Stahovski, koji me je nazvao doušnikom, kasnije je izašao i rekao da je i njemu nuđeno. Slomilo me je sve jer nisam očekivao. Sve ove organizacije su bile ispod nivoa", istakao je on i dodao da jezahvalan Novaku na onome što radi za kolege.

"Upoznao sam ga na US openu i zahvalio mu se na onome što radi za igrače. Razgovarao sam i sa Pospišilom: otišao na par sastanaka i rekao mi je da je bio povređen par meseci, da je počeo da razmišlja. To što jedan momak koji je bio među 30 radi je mnogo respektabilnije od onoga što radi Federer, koji je napustio tenis i vratio se potom samo sa Lejver kupom".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Novak meta kriminalaca, oglasio se Đokovićev advokat!
1

Prevaranti

20.09.2023. 17:08

Novak meta kriminalaca, oglasio se Đokovićev advokat!

Advokat Goran Draganić, pravni zastupnik Novaka Đokovića, saopštio je da više međunarodnih sajber kriminalnih grupa putem lažnih oglasa plasira reklame u kojima navodno učestvuje srpski teniser, upozorio je građane da ne nasedaju na finansijske prevare i naveo da su protiv odgovornih podnete krivične prijave.

Close
Vremenska prognoza
light rain
19°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve