Sport
24.06.2023. 19:46
Beta

Očekivano

Novo saopštenje Crvene zvezde: "Sezona je bila uspešna"

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da su njihovi igrači ove sezone osvojili oba nacionalna trofeja i da je "upravo završena sezona bila uspešna".

U saopštenju je navedeno da je u godini "velikog jubileja - 100 godina košarke u Srbiji, Zvezda odigrala 74 takmičarske utakmice, osvojila oba nacionalna trofeja, odigrala finale ABA lige i završila takmičenje u Evroligi sa skorom 17-17".

"Naš klub je 19. februara osvojio novi Kup Radivoj Korać, prvi od dva nacionalna trofeja, i to treći put zaredom, da bi 11. juna stigao i do nove 23. titule prvaka države, osmi put uzastopno", stoji u saopštenju.
 

Zvezda je u finalu regionalne ABA lige poražena od Partizana.

"Uz sve to idu u rasprodate hale, velike pobede i sve ono što uz Zvezdu prirodno ide. Veliko interesovanje, transparentno poslovanje. Po prvi put za naš klub igrali su i Argentinci gde se pratila svaka utakmica našeg kluba, za igrače našeg kluba nije vezivan ni jedan incident na terenu, niti van njega", naveo je klub.

Zvezda je navela i da je klub "posećivao škole, i bavio se društveno humanitarnim radom".

"Ponovo smo i u konkurenciji za nagradu najboljeg marketinga u Evroligi, potpisali smo najveći sponzorski ugovor za naslovno sponzorstvo u istoriji srpske košarke", stoji u saopštenju.
 

Klub je remizirao da je "upravo završena sezona bila uspešna", i poželeo da u narednoj bude "još jači i još bolji", i da ih 24 trofeja u poslednjuh 11 godine "obavezuju" da opravdaju očekivanja.

"Nova sezona zvanično počinje prvog jula, do prve utakmice u oktobru Crvena zvezda će biti spremna da odgovori na sve takmičarske izazove koja su kada je naš klub u pitanju uvek veliki, kao i očekivanja", zaključio je klub.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
22°C
12.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve