Sport
04.12.2023. 16:19
Beta

Stevanović saopštio

Spisak vaterpolista za EP

vaterpolo
Izvor: Shutterstock

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović odredio je danas širi spisak kandidata za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Hrvatskoj od 4. do 16. januara.

Na spisku su selektora su: Branislav Mitrović, Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Nemanja Ubović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Bogdan Gavrilović, Sava Ranđelović, Petar Jakšić, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Luka Pljevančić.

Selektor Stevanović je pozvao i Strahinju Rašovića, Marka Radulovića, Vasilija Martinovića, Dušana Mandića, Viktora Rašovića, Filipa Jankovića, Nikolu Lukića, Đorđa Vučinića, Marka Radovića, Vuka Milojevića, Marka Dimitrijevića i Luku Gladovića.

Vaterpolo reprezentacija Srbije će pripreme za šampionat Evrope početi 9. decembra u Kragujevcu, saopštio je Vaterpolo savez Srbije.

Srbija će tokom priprema učestvovati na turniru u Budimpešti, od 18. do 21. decembra, na kojem će igrati i Mađarska, Nemačka, Španija i Rumunija.

Vaterpolisti Srbije će nakon toga od 23. decembra pripreme nastaviti u Beogradu, a predviđeni su zajednički treninzi sa Hrvatskom od 28. do 30. decembra, naveo je VSS.

Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u Zagrebu u Grupi C sa Nemačkom, Maltom i Izraelom.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve