Sport
01.03.2024. 08:45
Beta

Željko Obradović

"Ili ću ostati u Partizanu, ili više neću raditi"

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je posle trijumfa nad Efesom u Evroligi da je ta pobeda veliki korak ka ostvarenju ciljeva sa početka sezone.

"Pobedili smo izuzetnu ekipu u sjajnoj utakmici. Zahvaljujem se od srca navijačima, kao i mojim igračima. Partizan je veliki klub zbog navijača. Odlučile su nijanse, želja, borba... Odigrali smo pametno i slavili protiv rivala koji je gotovo sve pogodio. Ovo je veliki korak ka ostvarenju cilja sa početka sezone", rekao je Obradović na konferenciji za novinare.

Partizan je u Beogradu pobedio Efes 100:90 u meču 27. kola Evrolige, čime je prekinuo i mini niz poraza.

"Postojao je imperativ pobede, ali on je uvek tu. Takva je i moja trenerska sudbina, kao i sudbina Partizana. Dobro smo pripremili meč, momci su imali neverovatnu energiju, ispoštovali plan i stigli do velike timske pobede", dodao je Obradović.

"Ledej je odigrao ceo meč bez izmene, Aleksa Avramović je bio fantastičan, Panter takođe, ali ne smemo da zaboravimo ni Anđušića, Ponitku, Kaminskog, Trifunovića, Kabokla. Pobedio je tim", rekao je trener crno-belih.

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Navijači Partizana priredili srdačan doček Obradoviću pre početka meča, a on je izjavio da je ponosan i srećan što su navijači istakli transparent da je jedan od njih.

"Ponosan sam i srećan što sam trener Partizana. Nemam dilemu kakva je moja budućnost. Valjalo je zbog ovog roditi se i doživeti ovako nešto", rekao je on.

Obradović je rekao i da je mnogo razmišljao posle poraza u finalu Kupa protiv Crvene zvezde i da je dobio dosta poziva i poruka podrške.

"Podrška navijača mi izuzetno znači. Mora da se nastavi ova tradicija. Srce mi je puno kada vidim ovoliko dece u dvorani. Mnogo sam ponosan na to, rađa se nova generacija navijača Partizana. Ja sebe ne vidim nigde osim u Partizanu. Ili ću ostati u ovde, ili više neću raditi", zaključio je Obradović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve