Sport
21.07.2019. 11:17
R.E./Index.hr/Foto:Shutterstock

ZIDAN: Bejl odlazi. Bilo bi najbolje da ode već sutra

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Real Madrid je u Houstonu u sklopu International Champions Cupa izgubio od Bajerna 3:1. Zinedin Zidan je  pomalo iznenadio izostavljanjem Gereta Bejla iz sastava, a nakon utakmice je objasnio:

"Bale nije igrao jer je vrlo blizu odlaska iz kluba. Videćemo šta će se dogoditi ovih dana. Ništa nije sigurno, ali najbolje bi bilo ako može da ode već sutra. Za njega takođe. Real pregovara s klubom u kojem može da igra", otkrio je Zidan, ali nije napominjao o kom klubu se radi, prenosi Index.hr.

Francuz nimalo ne krije da se i on i klub žele rešiti Bejla, ali tvrdi da nema skrivenih motiva.

"Nemam ništa lično protiv njega, ali dođe vreme kad se neke stvari moraju napraviti. Ja moram doneti odluke, moramo da napravim promene. Njegov odlazak je trenerova, ali i igračeva odluka. Zna on kakva je situacija. Ne znam kad, ali u idućih 24 ili 48 sati Bejl će otići", najavio je trener Rala.

Povezane vesti - BEJL O REALU: Ako žele da me se reše moraće da plate, ako ne igraću golf

Lako bi moglo da se desi da će Bejl upravo u Bajern. Kovaču treba pojačanje na krilu nakon odlazaka Arjena Robena i Franka Riberija.

"Jednostavno je, svaki vrhunski igrač koji želi igrati za Bajern je dobrodošao, ima otvorena vrata", prokomentarisao je nakon utakmice Bajernov veznjak Tijago Alkantara.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
14°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve