Sport
20.05.2019. 11:38
R.E./Index

BEJL O REALU: Ako žele da me se reše moraće da plate, ako ne igraću golf

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Dok su njegovi saigrači u poslednjem kolu gubili kod kuće od Betisa 2:0, Bejl se na klupi smejao sa saigračima.

Velšanin po završetku utakmice nije ni izašao na teren kako bi pozdravio navijače, nego se je samo otišao u svlačionicu, a Zidan je o njegovoj budućnosti na press konferenciji nakon utakmice rekao: "Sve je moguće," piše Index.hr.

U sezoni u kojoj je iz Reala otišao Kristijano Ronaldno upravo je Bale bio igrač od kojeg se očekivalo da će se nametnuti i preuzeti odgovornost. No Bejl nije igrao ništa bolje bez Portugalca i polako se selio na klupu. Santiago Solari ga je još nekako trpeo, ali Zidan nije pokazivao toleranciju na njegovo ponašanje i zalaganje pa ga je u posljednje tri utakmice ostavio izvan startne postave, a nije ulazio ni s klupe.

Real bi se vrlo rado rešio Velšanina. Nudili su ga na pozajmicu klubovima iz Premijerlige, ali niko ne želi preuzeti njegov veliki ugovor od 17 miliona evra po sezoni. Da stvar bude gora po Real, Bejlu ugovor istiće tek 2022. godine što znači da će 29-godišnjeg Velšanina morati platiti još 51 miliona evra.

Španski list Sport je objavio da Bejl nema ništa protiv ostanka u Madridu.

"Imam ugovor još tri godine i ako me se žele rešiti, moraće mi isplatiti 17 miliona po sezoni. Ako ne žele, ostat ću u klubu i igrati golf", rekao je navodno Bejl saigračima.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
11°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve