Vesti
24.08.2023. 20:31
Beta

Aleksandar Vučić

"Zamolio sam MUP i BIA da puste u Srbiju sve bivše crnogorske ministre"

1
Izvor: BETAPHOTO / MILOS MISKOV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je posebno zamolio Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Bezbednosno-informativnu agenciju (BIA) da svaki put bivšim ministrima iz Vlade Crne Gore dozvole da uđu u Srbiju, "posebno kad dolaze da rade protivpravne radnje kao što je zauzimanje autoputeva".

Na pitanje da li zna zašto je zabranjen ulazak u Srbiju bivšoj crnogorskoj ministarki Jovani Marović, Vučić je rekao da se "obično ne meša u rad državnih organa" ali da je sada posebno zamolio da ga poslušaju.

"Ona će biti naš dragi gost i siguran sam da će me MUP i BIA poslušati jer nije fer da puštaju poslanicu Evropskog parlamenta Violu fon Kramon, iako govori da je Kosovo nezavisno i bori se protiv Srbije na sve načine, pa kad može ona što ne bi crnogorska ministarka", rekao je Vučić u Leskovcu.

On se ironično posebno izvinio crnogorskom Ministarstvu spoljnih poslova, onima koji su zabranili ulaz u Crnu Goru Matiji Bećkoviću, ili bivšem ambasadoru Vladimiru Božoviću kojem nije bilo dozvoljeno da poseti roditelje.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
broken clouds
13°C
04.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve