Vesti
17.08.2020. 16:17
Tanjug

APLIKACIJA "PARKING SERVISA": Slobodna mesta, plaćanje i informacije o kaznama

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

KP ''Parking servis" uveo je novu aplikaciju za plaćanje parkiranja i navođenje do najbližeg slobodnog parking mesta.

Aplikacija automatski locira u kojoj zoni se nalazi vozilo i korisniku omogućava da plati parkiranje slanjem SMS poruke, platnom karticom ili sredstvima koja je deponovao na samoj aplikaciji, navodi se u saopštenju ''Parking servisa''.

Novina je da se parkiranje u garažama sada može platiti elektronski, bez odlaska na blagajnu i bez kontakta sa inkasantima - jednostavnim skeniranjem kartice, koju korisnici preuzimaju na ulasku u parkiralište i plaćanjem onlajn direktno iz aplikacije.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Shutterstock

Osim toga, informaciju o izdatim elektronskim dnevnim kartama, osim na sajtu, korisnici će dobijati i putem nove aplikacije.

Potrebno je da se registruju, a ''Parking servis" će im slati obaveštenje da li je za to vozilo izdata elektronska dnevna parking karta, kao i kada im ističe plaćeno vreme parkiranja.

Povezane vesti - Uber kupuje aplikaciju za dostavu hrane

Na aplikaciji postoji i mogućnost da korisnici uplate depozit od 200 do 2.000 dinara i tim sredstvima plaćaju sve usluge.

Aplikaciju "Parking servisa" za mobilne telefone korisnici mogu besplatno da preuzmu u "Google Play" i "App Store" prodavnicama, kao i skeniranjem QR koda na svim saobraćajnim znakovima u zonskom području parkiranja.

Korisnici mogu da koriste aplikaciju za više vozila unosom registarskih oznaka.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
shower rain
14°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve