Vesti
26.02.2024. 13:55

Nastavak...

Ko dolazi na konsultacije u Predsedništvo u utorak

konsultacije vlada vucic
Izvor: ATAIMAGES / Milos Tesic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće sutra konsultacije sa parlamentarnim listama o kandidatu za budućeg predsednika Vlade Srbije, a na razgovore će doći Savez vojvođanskih Mađara, Stranka pravde i pomirenja i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini.

U 10.30 na sastanak u Predsedništvu doći će lista "Savez vojvođanskih Mađara - Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za našu budućnost", dok će u 11.45 Vučić obaviti razgovore sa listom "Usame Zukorlić - Ujedinjeni za pravdu - Stranka pravde i pomirenja - Bošnjaci Sandžaka - Tomislav Žigmanov - Demokratski savez Hrvata u Vojvodini", saopšteno je danas na sajtu Predsedništva.

Obe liste nastupile su na izborima 17. decembra kao manjinkse, Savez vojvođanskih Mađara u parlamentu će predstavljati četiri poslanika, a listu Zukorlića i Žigmanova dva.

Vučić je danas na Andrićevom vencu započeo razgovore oko mandatara za novu Vladu Srbije sa manjinskim listama "Politička borba Albanaca se nastavlja - Šaip Kamberi" i "Ruska stranka – Slobodan Nikolić".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve