Biznis
22.02.2019. 15:37
R.E./Foto: Promo

41. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA U BEOGRADU: Dunav turist“ nudi brojne pogodnosti – popuste i poklone

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Povodom 41. Međunarodnog sajmu turizma u Beogradu, „Dunav turist“ nudi brojne pogodnosti – popuste i poklone za boravak na Zlatiboru u Odmaralištu „Dunav“, koje je novinarima predstavio Srđan Nedeljković, direktor „Dunav turista“.

Uz vaučer i popust od 6.000 dinara

Povodom ovogodišnjeg 41. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, „Dunav turist“ odobrava poklon vaučer za smeštaj i boravak u Odmaralištu „Dunav“ na Zlatiboru, koji donosi popust od 6.000 dinara na standardnu cenu u periodu od 21. februara do 4. aprila. Osnovni uslov za dobijanje tog popusta jeste da prilikom rezervacije dostavite vaučer koji će posetiocima

Sajma turizma biti deljen na štandu Kompanije „Dunav osiguranje“, te da se opredelite za boravak sa najmanje dva noćenja i uslugom pansiona ili polupansiona u Odmaralištu „Dunav“ u centru Zlatibora.

Platite pet, a dobijete sedam noćenja i besplatan boravak za decu uzrasta do sedam godina

Tokom Sajma turizma, „Dunav turist“ za rane rezervacije u Odmaralištu „Dunav“, na pet dana boravka i smeštaja, odobrava produženje aranžmana na sedam dana, što znači da na pet rezervisanih noćenja dobijate dva noćenja gratis. Ova povoljnost važi za period od 1. jula do 8. septembra. Uslov za ostvarenje popusta jeste boravak sa uslugom polupansiona, kao i uplata avansa od 50 procenata najkasnije do 3. juna.

Cene se, u zavisnosti od termina korišćenja smeštaja, kreću od 2.905 dinara dnevno po osobi za usluge polupansiona, u skladu sa izabranom sobom ili apartmanom. Za decu uzrasta do sedam godina boravak je besplatan, dok je za mališane od sedam do 12 godina cena polupansiona u Odmaralištu „Dunav“ 1.190 dinara dnevno, na bazi polupansiona. U cenu pansiona ulaze i usluge relaks centra i animacijski program za decu.

Detaljnije informacije i rezervacije možete dobiti u Hali 1 Beogradskog sajma, na štandu „Dunav osiguranja“, pozivanjem recepcije Odmarališta na broj 031 84 11 81, slanjem poruke na elektronsku adresu [email protected] , kao i na sajtu www.dunavturist.rs .

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
2°C
03.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve