AIK BANKA: Uslovi uz koje bi svako poželeo da bude penzioner

AIK BANKA: Uslovi uz koje bi svako poželeo da bude penzioner

Foto: Promo


Penzioneri su naše bake, deke i drage komšije, uvek dobronamerne i brižne, vredne našeg posebnog poštovanja i pažnje. I AIK Banka već dugi niz godina posebnu pažnju poklanja penzionerima, nastojeći da im obezbedi proizivode i usluge kojima će im olakšati i znatno poboljšati život.

Poznato je da penzioneri sve češće uzimaju gotovinske kredite, čak i za mlađe članove svoje porodice koji nisu u mogućnosti da se zaduže. Ovakvi krediti se uglavnom koriste za kupovinu bele tehnike, uređenje stanova, ali i za kupovinu automobila.

Pored toga, seniori žele da svoju vitalnost i zdravlje zadrže što je duže moguće, i zbog toga se tek u poznim godinama opredeljuju za zdrav način života, putovanja, ugađanje sebi i voljenima, za šta su  neophodna finansijska sredstva.

Upravo iz ovih rastućih potreba, AIK Banka je sa posebnom pažnjom pripremila proizvod namenjen penzionerima – gotovinski kredit u dinarima do 1.200.000 dinara, koji se može otplaćivati narednih 7 godina uz fiksnu ratu.

Uz brzu i jednostavnu proceduru, Banka obezbeđuje osiguranje klijenata tokom čitavog perioda otplate, bez ikakvih dodatnih troškova.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar