Biznis
03.10.2016. 08:55
ekspres

Kampanja „Beograd grad

AKCIJA "IDEE": Koja je vaša ideja za lepši i bolji Beograd?

Kampanja „Beograd grad vaših IDEA“ predstavljena izložbom fotografija u galeriji „Štab“

Otvaranjem izložbe fotografija beogradskog kruga dvojke, iz objektiva vozača tramvaja,

Kampanja „Beograd grad vaših IDEA“ predstavljena izložbom fotografija u galeriji „Štab“

Otvaranjem izložbe fotografija beogradskog kruga dvojke, iz objektiva vozača tramvaja, u čuvenoj galeriji „Štab“, najavljena je kampanja „Beograd grad vaših IDEA“. Ove fotografije možete pogledati do 3. oktobra, a ukoliko postoji nešto što biste vi želeli da uradite za vaš grad, a potrebna vam je podrška, svoju ideju možete podeliti na  www.bgvasihidea.rs do 16. oktobra, nakon čega ćete imati priliku da glasate za po vama najbolje predloge, koje će trgovinski lanac IDEA realizovati.

„Svako od nas, svaki Beograđanin je umetnik na neki način i svojom idejom može da da doprinos našem gradu, a uz podršku IDEE ona će se i sprovesti u delo“, rekao je Slavimir Stojanović i dodao: „svi mogu da se uključe u akciju, zato pozivam sve, a pre svega moje kolege, umetnike i dizajnere da se uključe u ovu lepu inicijativu i da daju svoje predloge i ideje.“

LRG_DSC05874

„Dobra ideja je u osnovi svega, zato sam i ja danas ovde, jer želim da učestvujem i podržim da naš Beograd bude lepši, sređeniji i bolji“, rekao je poznati voditelj Ivan Ivanović.

Ova društveno odgovorna inicijativa trgovinskog lanca IDEA predstavlja platformu u okviru koje će građani moći direktno da se uključe u kampanju koja ima za cilj da Beograd postane još lepši i bolji za svoje stanovnike. Vođeni idejom da „Ko u Beogradu živi taj i Beograd stvara“ IDEA poziva sve Beograđane da daju svoj predlog kojim mogu da unaprede život u prestonici. Za postavku i koncept izložbe pobrinuo se  Slavimir Stojanović, jedan od najpoznatijih dizajnera u Srbiji, a TV autor Ivan Ivanović je bio domaćin događaja.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
15.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve