Biznis
13.07.2016. 13:52
ekspres

Atraktivna ponuda osiguranja vikendica u Zlatiborskom kraju

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U jeku turističke sezone, najveća osiguravajuća kuća u Srbiji pokrenula je akciju osiguranja vikendica koju već tradicionalno, po jedanaesti put, realizuje na srpskim planinskim lepoticama Zlatiboru i Tari.

Akcija je najavljena ovog vikenda na platou ispred Odmarališta „Dunav“ na Zlatiboru, uz prisustvo velikog broja zainteresovanih meštana, ali i turista. Agenti osiguranja Kompanije predstavili su sve pogodnosti u osiguranju apartmana, vikend-kuća, opreme i stvari u njima, kao i prednosti najnovije usluge Kompanije „Čuvar kuća“. Tom prilikom zaključena je i prva polisa osiguranja vikendice u ovogodišnjoj akciji, a agenti prodaje Glavne filijale osiguranja Užice, sve do petog avgusta, obići će sva zlatiborska vikend-naselja i potencijalnim osiguranicima govoriti o prednostima imovinskog osiguranja koje nudi Kompanija.

Potrebu za osiguranjem potvrđuju štetni događaji iz proteklih godina: štete od požara, udara groma, izliva voda iz instalacija, krađa. Samim osiguranjem, pored spomenutih rizika, obuhvaćene su i štete od eksplozije, oluje, grada, bujice, poplave.

Ovom prilikom može se ostvariti i popust na određeni broj usluga koje donosi članstvo u Klubu „Dunav life“.} else {

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
mist
5°C
27.11.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve