CITY RESIDENCE Vračar – Vaš miran dom u srcu grada

CITY RESIDENCE Vračar – Vaš miran dom u srcu grada


Beogradsku prestižnu opštinu Vračar uskoro će ulepšati novi stambeno-poslovni kompleks City Residence Vračar, u Ulici gospodara Vučića broj 1. Na razvoj koncepta projekta uticala je potreba za domom koji zadovoljava savremene zahteve života u Beogradu. Smešten u blizini Hrama Svetog Save i svih drugih zanimljivih centralnih odrednica, pružiće budućim stanarima mnoge različite sadržaje koji će im biti nadohvat ruke, a istovremeno ovaj miran kutak biće
sinonim za porodičan i siguran ambijent. Vrhunski kvalitet završnih radova i opreme, centralno 24-časovno obezbeđenje, samo su neke od prednosti u kojima će uživati stanari City Residence kompleksa.

Kompleks City Residence Vračar je udobno smešten između dobro poznatih starobeogradskih ulica Gospodara Vučića, Bjelanovićeve, Ustaničke i Sime Igumanova.

City Residence Vračar prodajna kancelarija je tu da pomogne kupcima da odaberu svoj dom iz snova. Maketa zgrade će dočarati sve aspekte gradnje i kvalitet materijala, a prodavci i arhitekte će pružiti podršku kupcima u svim fazama saradnje sve do predaje ključeva i njihovog useljenja. Završetak izgradnje kompleksa je kraj sledeće godine.

Investitor, kompanija Construct Invest iz Beograda, primenom savremene tehnologije kvalitet gradnje i zadovoljstvo budućih kupaca stavlja na prvo mesto, a ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, deo “Cushman & Wakefield grupe”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar