Čuvar kuće – Prijatelj vašeg doma dok ste na odmoru

Čuvar kuće – Prijatelj vašeg doma dok ste na odmoru


Vlasnici i zakupci stalno nastanjenih objekata na teritoriji Republike Srbije konačno mogu da budu spokojni za sigurnost svoje imovine dok su na godišnjem odmoru. Kompanija „Dunav osiguranje“ tokom Letnje kampanje, osim popusta za putna osiguranja, pruža i mogućnost zaključenja polise za osiguranje imovine samo dok ste na putovanju: letnjeg „čuvara kuće“.

Ovo je krajnje jednostavan i brz način zaštite imovine koji obezbeđuje pokriće nastanjenih kuća i stanova, uključujući i ugrađene instalacije i opremu u njima, stvari domaćinstva, odgovornosti članova domaćinstva u svojstvu privatnih lica u svakodnevnom životu i odgovornosti iz posedovanja nepokretnosti, kao i osiguranje članova domaćinstva od posledica nesrećnog slučaja (nezgode).

Paket „čuvar kuće“ najpre pruža zaštitu od iskustveno najučestalijih rizika što mоgu pоgоditi јеdnо dоmаćinstvо: pоžаr, udаr grоmа, оluјa, grаd, еksplоziјa, izliv vоdе iz instаlаciја, prоvаlna krаđa i rаzbојništvo, lоm stаklа, lom instаlаciја, kao i osiguravajuće pokriće rizika od pаdа lеtеlicе, mаnifеstаciјe i dеmоnstrаciјe te udаrа sоpstvеnоg mоtоrnоg vоzilа u оsigurаni grаđеvinski оbјеkаt.

Osiguranjem mogu biti obuhvaćeni i pomoćni objekti, kuće i stvari u njima, sanitarije, delovi zgrade i umetnički predmeti.

Postoji i mogućnost ugovaranja dodatnih, poslednjih godina veoma učestalih rizika od poplave i bujice, kao i od zemljotresa.

Detaljne informacije o ponudi građani mogu dobiti besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286 ili na internet adresi: www.dunav.com

 

Pristupačna premija za polisu „Čuvar kuće“

Mesečna premija u osnovnom paketu za stan od 50 kvadrata iznosi 309 dinara, dok one koji se opredele za luks paket to košta 556 dinara.

Osiguranik sam bira način plaćanja premije u zavisnosti od sopstvenih potreba, a može je plaćati mesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar