Biznis
09.06.2020. 13:49
Promo

Da li ste znali zašto stanari kondominijuma uživaju svaki dan? Ovo su samo neke od prednosti tog koncepta

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kondominijumi predstavljaju moderne stambene komplekse zatvorenog tipa koji su već dugi niz godina široko rasprostranjeni u velikim svetskim metropolama i na popularnim turističkim destinacijama. Kod nas je ovaj koncept stanovanja dobio na značaju zahvaljujući izraelskom investitoru Shikun & Binui Group koji stoji iza prvog kondominijuma u Beogradu - Central Garden, kao i prvog kompleksa ovog tipa na Voždovcu – Voždovih kapija.

U mnoštvu novih urbanih modela stanovanja, kondominijumi se izdvajaju, jer stanarima pružaju više od kupovine stana. Kada postanete vlasnik nekretnine u okviru kondominijuma, ne dobijate samo ključeve i novi životni prostor između praznih zidova. Dobijate i jedan potpuno nov koncept i stil života – moderniji, udobniji i luksuzniji. Uz privatnost svog doma, dobijate bogate i raznovrsne sadržaje za sve članove porodice u kojima možete uživati sa komšijama, i možda najvažnije, ono čemu svi težimo - mir. Prednosti života u kondominijumu su brojne pa ćemo probati da sumiramo samo neke od njih.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Profesionalno održavanje – U kondominijumu, o svim zajedničkim prostorima, kao što su park, sportski tereni i slično, brinu profesionalci tako da stanarima preostaje samo da uživaju.

Bezbednost na najvišem nivou – Kondominijumi po pravilu imaju centralnu dvadesetčetvoročasovnu recepciju, profesionalno obezbeđenje, video nadzor, kartični pristup, podzemne garaže sa različitim sistemima bezbednosti, kao i privatni park koji je na raspolaganju isključivo stanarima.

Oaza mira - Udobno smešteni u idili privatnih parkova, pažljivo uređenih i koncipiranih, kondominijumi su prave oaze koje život čine udobnijim, sigurnijim i lakšim. Čak i ukoliko se nalazite u centru gradskih dešavanja, koncept kondominijuma pruža vam privatnost, ušuškanost i izolovanost od buke i vreve.

Privatni park – Kondominijumi svojim stanarima obezbeđuju savršeno uređen privatni prostor za šetnju, rekreaciju, opuštanje i boravak na svežem vazduhu. Reč je o zajedničkim zelenim površinama koje imaju profesionalno čišćenje i održavanje svakog dana, a stanarima nude niz mogućnosti za zabavu i relaksaciju. Zamislite samo da se posle dugog i napornog radnog dana opuštate na travnjaku ispred svog stana, vežbate u teretani na otvorenom, šetate kućnog ljubomca ili sa terase posmatrate decu dok se bezbrižno igraju u prostoru prilagođenom njima. Neprocenjivo.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Dodatni sadržaji – A zamislite tek da, nakon svih dnevnih obaveza, možete da se opustite u privatnom spa centru, zaronite u bazen sa savršenom temperaturom vode ili sa komšijama odigrate partiju tenisa na privatnom terenu samo za vas. Zamislite da ne morate da palite kola kako biste otišli do marketa i obavili nabavku ili popili vrhunski espreso u prijatnom ambijentu kafića. Stanari kondominijuma ne moraju ništa da zamišljaju, jer kompleksi ovog tipa uglavnom poseduju bazene, sportske terene, spa sadržaje, prodavnice i kafiće. Život u kondominijumu podseća na boravak u hotelu, i to sa pet zvezdica.

Raj za vozače – Stanare kondominijuma uvek čeka obezbeđeno parking mesto u podzemnoj garaži, vrlo često uz dodatnu sigurnost u vidu video nadzora, čitača tablica i sličnih tehnologija. Na taj način, ne samo da su automobili bezbedni od krađa i oštećenja, ujedno su zaštićeni od kiše i snega, ali i od preteranog zagrevanja tokom vrelih letnjih dana.

Najviši estetski i ekološki standardi – Kondominijumi se grade u skladu sa najvišim svetskim standardima pa mogu zadovoljiti estetske kriterijume i najizbirljivijih kupaca, a predstavljaju i najbolji izbor za one kojima je zdravo životno okruženje na prvom mestu.

Ovo su samo neke od prednosti života u kondominijumu, a zahvaljujući kompaniji Shikun & Binui Group, ne morate se preseliti u neku svetsku metropolu da biste u njima svakodnevno uživali. Dovoljno je da kontaktirate CBS International, vodeću konsultantsku kuću za nekretnine u Srbiji koja je deo Cushman & Wakefield grupe, i na vreme rezervišete svoj dom. Najbolje vreme da to uradite je upravo sada, jer vam Voždove kapije u junu nude specijalne cene stanova i popuste za njihovo opremanje u Tehnomaniji. Iskoristite još ovu jedinstvenu priliku i omogućite sebi sve prednosti života u konodominijumu po nikad povoljnijim uslovima!

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
19.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve