Biznis
31.10.2019. 17:17
Promo

U svetu sporta

Da li znate šta je zajedničko igračima golfa i stanarima Skyline-a?

skyline-golf-turnir-2.jpg

U svetu sporta posebno se izdvaja onaj koji je više od klasičnog sporta, koji predstavlja test karaktera, društveni događaj, odličnu

U svetu sporta posebno se izdvaja onaj koji je više od klasičnog sporta, koji predstavlja test karaktera, društveni događaj, odličnu vežbu i naravno – iščekivanje perfektnog udarca koji će se pamtiti. Reč je o golfu, jedinom sportu koji je odigran na Mesecu, koji igra najbogatiji sportista na svetu i koji izaziva svojevrsni osećaj zavisnosti.

skyline golf turnir

Da ove činjenice nisu samo slovo na papiru, dokazao je ovog oktobra Skyline Belgrade, koji je okupio strastvene ljubitelje golfa i organizovao turnir u Golf klubu Beograd.

skyline golf turnir 1

Četrdeset četiri igrača se takmičilo u A, B i C kategorijama a titulu pobednika odneo je Radomir Beloševac, nakon čega su svi uživali u pozitivnoj atmosferi i zajedničkom ručku. U golfu, kao i u odabiru stana, najbitnija je strategija i strateška odluka igrača. U golfu nema jurnjave, stresa i napora. Izgleda da su uživanje, hedonizam i luksuz ono što je zajedničko igračima golfa i stanarima Skyline-a.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
8°C
20.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve