Digital Day 2019: Kako i da li verujemo medijima u dobu digitala?

Digital Day 2019: Kako i da li verujemo medijima u dobu digitala?


Konferencija Digital Day 2019 se ove godine održava pod sloganom “How do you trust?” terajući nas sve da preispitamo kako (i kome) poklanjamo svoje poverenje.

 
Digital Day 2019. se održava 16. i 17. maja u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu, a na ovogodišnju konferenciju između ostalih, stižu i superstar govornici kao što je Mark de Bruijn , Zach Pentel, Brian Braiker, Chapin Clark, Edward Cotton, Steve Dool i Ana Andelić , koja se našla i na Forbes CMO NEXT 2018. listi.
“How do you trust media?” glavno je pitanje i naziv Media panela koji će moderirati Milan Kovačević, a na kom će učestvovati vodeći stručnjaci regionalnih medijskih kompanija: Zoran Turković, Jasmina Koprivica, Aleksandar Petković i Predrag Kurčubić. Kako i da li verujemo medijima u dobu digitala? Šta su uopšte mediji za mladu publiku – da li su to tradicionalni mediji na koje prvo pomisli(te) ili su za njih oni već izjednačeni sa social media poljem? Šta su “fake news”, umemo li da ih razlikujemo i cenimo li “trusted information”?

 
“How do you trust your digital media mix?” naziv je Online Media Mix panela na kom će fokus biti na pitanjima kao što su: Da li je opcija u kojoj imamo dva dominantna igrača na globalnom tržištu digital oglašivaca – Google i Facebook, dobra ili poboljšanje leži u većem diverzitetu? Da li se uopšte može verovati u svoj digital game plan ako je polje rada ovako kontrolisano? Saznaćemo kako “digital mix” današnjice vide vodeći regionalni stručnjaci: Sanja Lalević Cvetković, Dragana Marković, Marija Joksimović, Vera Radanović, i Momčilo Radovanović , dok će moderator panela biti Igor Černiševski.

 
“How do you trust agencies?” naziv je Agency panela na kom će učestvovati vodeći menadžeri lokalnih agencija. Stručnjaci koji poseduju zavidno iskustvo i znanje iz domena advertajzinga i client – agency odnosa popeće se na binu beogradskog JDP-a u da bi odgovorili na pitanja kao što su: Ukoliko kompanija zaista želi da unapredi svoje poslovanje da li je jedna agencija dovoljna? Da li je klijent – agencija odnos prešao više u partnerstvo, i šta nam to donosi? Odgovornost poverenja moraju nositi obe strane – to je nešto oko čega se svi naši panelisti slažu, a koje su tačke na kojima se mimoilaze i zašto reći će vam upravo Andelko Trpković, Jovan Stojanović, Relja Jović pod moderatorskom palicom Igora Žeželja.

 
Porazgovarajte sa vodećim stručnjacima svetskih i regionalnih kompanija kao što su SAP, Httpool, R/GA, AMG, Publicis One, Digiday, I&F McCann Grupa, Telekom, DePop i mnogi drugi. Postavite svoje pitanje, isprovocirajte učesnike panela, zahtevajte objašnjenje, progurajte svoju ideju ili testirajte neki novi trend!

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar