Direktna Banka na Međunarodnom sajmu automobila ponudila specijalne uslove za auto kredite

Direktna Banka na Međunarodnom sajmu automobila ponudila specijalne uslove za auto kredite


Direktna Banka će na predstojećem Međunarodnom sajmu automobila, koji se održava u periodu od 22. do 31. marta, predstaviti specijalne uslove kreditiranja kupovine novih i polovnih automobila. Promotivni uslovi za auto kredite Direktne Banke važiće do kraja juna 2019. godine.

U okviru posebne ponude Direktna Banka odobrava auto kredite indeksirane u evrima sa fiksnom kamatnom stopom i bez prenosa zarade, bez troškova održavanja kreditne partije, bez obaveznog Kasko osiguranja, kao i bez zaloge na vozilu za sve iznose kredita.

ozedf

„Pored atraktivnih uslova kreditiranja, svim zainteresovanim posetiocima omogućili smo podnošenje zahteva za auto kredit na štandu Direktne Banke u Hali 4 Beogradskog sajma, samo uz važeću ličnu kartu. Građani koji nisu u mogućnosti da posete Sajam autombila promotivnu ponudu mogu da iskoriste u naredna tri meseca, i to u celokupnoj poslovnoj mreži Banke, koju čini 47 ekspozitura širom Srbije, kao i kod ovlašćenih dilera za Citroën i Ford vozila“ – izjavio je Dušan Divljanović, direktor Odseka alternativnih kanala prodaje Direktne Banke.

Procedura odobrenja kreditnog zahteva je jednostavna i brza, obavlja se bez otvaranja tekućeg računa, dok odgovor na zahtev klijent dobija u najkraćem mogućem roku.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar