Biznis
21.03.2019. 16:36
R.E./Foto: Promo

Direktna Banka na Međunarodnom sajmu automobila ponudila specijalne uslove za auto kredite

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Direktna Banka će na predstojećem Međunarodnom sajmu automobila, koji se održava u periodu od 22. do 31. marta, predstaviti specijalne uslove kreditiranja kupovine novih i polovnih automobila. Promotivni uslovi za auto kredite Direktne Banke važiće do kraja juna 2019. godine.

U okviru posebne ponude Direktna Banka odobrava auto kredite indeksirane u evrima sa fiksnom kamatnom stopom i bez prenosa zarade, bez troškova održavanja kreditne partije, bez obaveznog Kasko osiguranja, kao i bez zaloge na vozilu za sve iznose kredita.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

„Pored atraktivnih uslova kreditiranja, svim zainteresovanim posetiocima omogućili smo podnošenje zahteva za auto kredit na štandu Direktne Banke u Hali 4 Beogradskog sajma, samo uz važeću ličnu kartu. Građani koji nisu u mogućnosti da posete Sajam autombila promotivnu ponudu mogu da iskoriste u naredna tri meseca, i to u celokupnoj poslovnoj mreži Banke, koju čini 47 ekspozitura širom Srbije, kao i kod ovlašćenih dilera za Citroën i Ford vozila“ – izjavio je Dušan Divljanović, direktor Odseka alternativnih kanala prodaje Direktne Banke.

Procedura odobrenja kreditnog zahteva je jednostavna i brza, obavlja se bez otvaranja tekućeg računa, dok odgovor na zahtev klijent dobija u najkraćem mogućem roku.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
22.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve