Biznis
17.01.2022. 19:10
R.E.

"Hotel Job Fair"

Dobra prilika za sve koji bi da rade u hotelijerstvu

hotel
Izvor: Shutterstock

Svi zainteresovani za posao u najvećim i najprestižnijim hotelima u zemlji i regionu mogu da se prijave za učešće na međunarodnom sajmu zapošljavanja "Hotel Job Fair", koji će biti održan 28. januara u Beogradu, najavili su organizatori.

Sajam se održava u hotelu "Hajat" u Beogradu i prva je manifestacija ovog tipa u regionu, navodi se u saopstenju.

Registrovani posetioci će imati priliku da posete štandove više od 30 najvećih i najpriznatijih hotela, kao i da čuju priče najmoćnijih ljudi u industriji u okviru posebnog sajamskog foruma uživo.

Takođe, imaće mogućnost i da prilože svoj CV i na taj načcin ostvare šansu sa potencijalno zaposlenje.

"Hotel Job Fair" je sajam poslova za sve kandidate iz oblasti hotelijerstva zainteresovane da rade u najvećim i najprestižnijim hotelima u zemlji i regionu.

Zamišljen je kao interaktivno iskustvo koje kao svoj primarni cilj ima olakšavanje puta do željenog posla, ali i povezivanje sa hotelima koji će na ovaj način imati priliku da odaberu motivisan i iskusan kadar.

Svoje prisustvo na sajmu potvrdili su veliki hoteli iz regiona kao što su: Valamar, Hilton, One&Only, Falkensteiner, Amadria Park, kao i ultra luksuzni Maslina sa Hvara.

Na "Hotel Job Fairu" svoju firmu će predstaviti i Waldorf Astoria i Hilton iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Prijave za Hotel Job Fair su otvorene, a sve potrebne informacije možete pronaći na sajtu sajma, navedeno je u saopštenju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

U Srbiji manje nezaposlenih muškaraca nego žena
šlem, gradilište, radnici

Zavod za statistiku

30.06.2021. 14:19

U Srbiji manje nezaposlenih muškaraca nego žena

Stopa nezaposlenosti stanovništva starosti 15 i više godina iznosila je u prvom kvartalu 12,8 procenata, navodi se u Anketi o radnoj snazi koju je objavio Republičkih zavod za statistiku.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
32°C
28.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve