“DOLAZIM SA VELIKIM ENTUZIJAZMOM” Vesna Pavlović novi predsednik Izvršnog odbora Direktne Banke

“DOLAZIM SA VELIKIM ENTUZIJAZMOM” Vesna Pavlović novi predsednik Izvršnog odbora Direktne Banke


Vesna Pavlović je imenovana za novog predsednika Izvršnog odbora Direktne Banke ad Kragujevac na sednici Upravnog odbora ove Banke.

Vesna Pavlović je diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu i ima položen pravosudni ispit. Tokom svoje bogate profesionalne karijere, više od 12 godina provela je na rukovodećim pozicijama u okviru bankarskog sektora u Srbiji i bila je zadužena za operacije i podršku poslovanju, a učestvovala je i u direktnim pregovorima koji su uspešno okončani akvizicijom banaka u Srbiji i Evropskoj uniji. Timu Direktne Banke pridružila se u februaru ove godine na poziciji člana Izvršnog odbora.

“Direktna Banka je uspešno ostvarila svoje dosadašnje ciljeve unapređenjem efikasnosti poslovanja, pre svega fokusiranjem na najprofitabilnije segmente i značajnim širenjem baze korisnika, kao i ponude proizvoda i usluga. Sa velikim elanom i entuzijazmom dolazim na čelo Direktne Banke, u nastojanju da nastavimo sa započetim inovacijama i novim idejama, kako bismo unapredili nivo usluge za sve naše korisnike i dodatno učvrstili poziciju Banke na domaćem bankarskom tržištu”, izjavila je Vesna Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Direktne Banke.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar