DORITOS JE STIGAO U SRBIJU: Najbolja tortilja na svetu od sad i u našoj zemlji

DORITOS JE STIGAO U SRBIJU: Najbolja tortilja na svetu od sad i u našoj zemlji


Doritos, broj 1 tortilja brend* u svetu, stiže u Srbiju. Premijerna prodaja je počela 9. novembra u objektu IDEA London, gde je Doritos prvo „sleteo“, a od 12. novembra Doritos proizvodi će biti dostupni i u ostalim IDEA prodavnicama, Mercator hipermarketima i Roda marketima širom zemlje.

doritos tortilja

Doritos je brend za odvažne, a odlikuje ga neodoljiva hrskavost u tri intezivna ukusa – Taco, Nacho i Hot Corn, u pakovanjima od 100 grama.

doritos tortilja

„Veliko nam je zadovoljstvo i ponosni smo što je Doritos, globalni PepsiCo brend, sleteo i u Srbiju, tačnije u IDEA prodavnice, Roda markete i Mercator hipermarkete. Doritos je za početak premijerno predstavljen u IDEA London prodavnici u Beogradu, gde su potrošači bili u prilici da se upoznaju sa proizvodom ili ukoliko ga već znaju, da uživaju u njegovoj hrskavosti i budu deo brojnih odvažnih aktivacija na mestu prodaje“ izjavila je Sanja Bušić, marketing menadžer kompanije PepsiCo za Zapadni Balkan i Baltičke zemlje.

doritos tortilja

Vest da je neidentifikovani leteći trougao primećen iznad IDEA, Roda i Mercator prodajnih objekata, najavile su i brojne objave na društvenim mrežama, što je dodatno zaintrigiralo mnoge sugrađane.

doritos tortilja

„Misterija letećeg trougla je rešena! Doritos, tortilja brend broj 1 u svetu, stigao je u IDEA, Roda i Mercator prodavnice. Nastavljamo da budemo inovativni i dovodimo svetske trendove u Srbiju, pa smo se tako i ovog puta potrudili da spremimo nešto potpuno novo i neodoljivo za naše kupce. Želimo da se odvažite i probate jedinstveni Doritos ukus, a mi ćemo biti dovoljno odvažni i nastaviti da dovodimo nove ukuse za nove generacije“, izjavila je direktorka sektora marketinških komunikacija za IDEA baner, Nataša Pavlović.

Pripremite se da doživite nešto potpuno novo i uzbudljivo!
#DoritosSrbija

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar