DUNAV OSIGURANJE: Garantovana bezbednost vaše imovine

DUNAV OSIGURANJE: Garantovana bezbednost vaše imovine


Vlasnici i zakupci stalno nastanjenih objekata na teritoriji Republike Srbije konačno mogu da budu spokojni za svoju imovinu, pošto je na tržištu osiguranja od proleća prisutan „čuvar kuće“, proizvod „Dunav osiguranja“.

Po rečima Ane Abramović, direktorke Sektora za integralne marketinške komunikacije Kompanije „Dunav osiguranje“, više od šest hiljada građana je već potpisalo polisu „čuvar kuće“, što govori o poverenju građana, ali i kvalitetu samog proizvoda.

Ona navodi da je ovo krajnje jednostavan i brz način zaštite imovine i obezbeđuje pokriće:

– nastanjenih objekata, uključujući ugrađene instalacije i opremu u njima

– stvari domaćinstva

– odgovornost članova domaćinstva u svojstvu privatnih lica u svakodnevnom životu i odgovornost iz posrdovanja nepokretnosti

– osiguranje članova domaćinstva od posledica nesrećnog slučaja (nezgode).

Osiguranjem mogu biti obuhvaćeni i pomoćni objekti, kuće i stvari u njima, sanitarije, delovi zgrade i umetnički predmeti. Abramović naglašava da „čuvar kuće“ najpre pruža zaštitu od iskustveno najučestalijih rizika: požara, udara groma, oluje, grada, eksplozije, izliva vode iz instalacija, provalne krađe i razbojništva, loma stakla, instalacija, ali i zaštita od rizika pada lelelice, manifestacije i demonstracije i udara sopstvenog motornog vozila u osigurani građevinski objekat.

Uz ovo postoji i mogućnost ugovaranja dodatnih, poslednjih godina veoma učestalih rizika od poplava i bujica, kao i zemljotresa. U zavisnosti od trajanja osiguranja, broja dodatnih rizika uz osnovno pokriće i kod jedne ili više godina u pokriću bez šteta odobravaju se popusti i do 15 odsto, kaže Ana Abramović. Ona dodaje i da sam osiguranik bira način plaćanja premije u zavisnosti od sopstvenih potreba, a istu može plaćati mesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje.

Detaljne informacije se mogu dobiti besplatnim pozivom Kontakt centra 0800 386 286 ili na internet adresi www.dunav.com}

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar