Biznis
17.06.2020. 15:57
Promo

„Dunav osiguranje“ i Banka „Poštanska štedionica“ uručili Savezu penzionera Srbije značajan poklon

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Danas su Banka „Poštanska štedionica“ i Kompanija „Dunav osiguranje“ Savezu penzionera Srbije uručili vozilo.

Vozilo su uručili Nataša Marković, direktor poslovne mreže Banke „Poštanska štedionica“, i Miloš Milanović, član izvršnog odbora „Dunav osiguranja“, a u ime Saveza penzionera Srbije ključeve vozila primio je Andreja Savić, predsednik Saveza penzionera Srbije.

U pitanju je kombi-vozilo marke fijat, a vrednost ove donacije iznosi više od 28.000 evra.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Miloš Milanović i Nataša Marković

Unapređena saradnja Kompanije „Dunav osiguranje“ i Saveza penzionera Srbije

– S velikim zadovoljstvom i pijetetom danas uručujemo ključeve novog kombi-vozila fijat dukato, dizel, za prevoz 8+1 putnika, na korišćenje Savezu. Naša želja je da saradnju koju Kompanija „Dunav“ ima sa Savezom, koju smo lane krunisali potpisivanjem protokola o saradnji, ovom donacijom unapredimo i na taj način obezbedimo komfor i kvalitetniju organizaciju manifestacija u okrilju i pod pokrovitelјstvom Saveza. Vrednost ove zajedničke donacije iznosi oko 28.740 evra – rekao je Miloš Milanović ispred kompanije „Dunav osiguranje“.

– Kompanija „Dunav osiguranje“ – dodao je on – sarađuje sa 160 udruženja penzionera širom Srbije s kojima su sklopljeni ugovori o kolektivnom životnom osiguranju, a na taj način osigurano je više od 170.300 penzionera.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Najčešće su to usluge životnog osiguranja koje uključuju rizik od smrti usled bolesti i nesrećnog slučaja, kao i dopunsko osiguranje od posledica nezgoda.

– Tako su najstariji sugrađani osigurani po premiji odnosno ceni nižoj od 500 dinara. Granica starosti za zaključivanje polise je sa 66 godina podignuta na 70 godina – kaže Milanović – a ova vrsta osiguranja je doživotna, bez isključenja u 85. godini života, što je inače praksa na srpskom tržištu osiguranja – naglasio je Milanović i dodao:

– Kompanija „Dunav osiguranje“ se u prethodnom periodu posebno potrudila da najstarijim članovima društvene zajednice obezbedi mogućnost zaključenja osiguranja kada god je to neophodno, i to tako što smo direktno obilazili naše najstarije članove i nosili polise osiguranja na kućnu adresu.

Milanović je rekao da u narednom periodu Kompanija „Dunav“ očekuje i dalje proširenje saradnje sa Savezom i udruženjima penzionera, nastavak uspešne saradnje s Bankom „Poštanska štedionica“, uz kontinuiranu edukaciju građana o prednostima osiguranja.

Poklon ove dve finansijske institucije omogućiće Savezu da poboljša uslove rada i uspešnije organizuje svoje aktivnosti, rečeno je na današnjoj svečanosti ispred zgrade „Poštanske štedionice“ u Beogradu.

Poklon je znak zahvalnosti za dugogodišnju vernost penzionera Banci „Poštanska štedionica“.
Direktorka poslovne mreže Banke „Poštanska štedionica“ Nataša Marković podsetila je da je u decembru prošle godine potpisan protokol o saradnji „Poštanske štedionice“ i „Dunava“ sa Savezom penzionera Srbije.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Miloš Milanović, član Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje

Portfolio Banke u najvećoj meri čine upravo najstariji sugrađani kojima je, kaže Marković, u proteklom periodu trajanja vanrednog stanja Banka olakšala dostavljanje penzija i na kućne adrese, kao i isplatu jednokratne pomoći države.

Milanović je rekao da u narednom periodu Kompanija „Dunav“ očekuje i dalje proširenje saradnje sa Savezom i udruženjima penzionera, nastavak uspešne saradnje s Bankom „Poštanska štedionica“, uz kontinuiranu edukaciju građana o prednostima osiguranja.

– Ova saradnja nimalo nije iznenađujuća, Kompanija „Dunav osiguranje“ je naš strateški partner dugi niz godina, a penzioneri, kao naši najverniji klijenti, uz nas su svih ovih godina – kaže Marković dodajući da je današnji poklon u vidu kombi-vozila samo znak zahvalnosti za dugogodišnju vernost penzionera toj banci.

Podseća da je u prethodna dva-tri meseca, dok je trajalo vanredno stanje, Banka poštanska štedionica radila na svih 185 lokacija u Srbiji.

U toku prethodnog perioda trajanja vanrednog stanja, na adrese penzionera ove banke isporučeno je 55.000 vrednosnih pošiljki ukupne vrednosti od oko 1,6 milijardi dinara, kao i pomoć od 100 evra za one penzionere koji taj novac nisu mogli da podignu sami.

Andreja Savić, predsednik Saveza penzionera Srbije, na svečanom uručenju vozila izjavio je da je menadžment ove dve firme, i Banke „Poštanska štedionica“ i „Dunav osiguranja“, prepoznao značaj najstarijih sugrađana, jer su, kako je on rekao, penzioneri među najznačajnijim klijentima i jedne i druge ugledne kompanije.

– Ta moja zahvalnost, koju ja prenosim u ime članstva u Savezu penzionera Srbije, početak je jedne plodotvornije saradnje – izjavio je Savić i dodao:

– Još jednom zahvaljujem donatorima na ovom vrednom poklonu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
01.04.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve