Biznis
16.12.2019. 12:00
Promo

DUNAV OSIGURANJE ZAPOČEO AKCIJU: Popust za nezaboravan spust

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kompanija "Dunav" započela je akciju "Popust za nezaboravan spust", u okviru koje će korisnici usluga moći da ostvare znatne popuste na visinu premije za putna i imovinska osiguranja, kao i na mnogobrojne usluge "Dunav auta" za zimsku sezonu.

"Kako bismo podigli svest o značaju sigurnog i bezbednog putovanja i učešća u saobraćaju, pogotovo u predstojećim zimskim danima, kao i sigurnosti tokom boravka u inostranstvu, i istakli važnost putničkog zdravstvenog osiguranja i osiguranja imovine: kuće ili stana, dok smo na putovanju, za sve naše osiguranike pripremili smo specijalne popuste za ove vidove osiguranja, kao i na dodatne usluge i proizvode neophodne za bezbednu i udobnu vožnju koju pruža "Dunav auto"", rekao je Nemanja Petrović, direktor Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja "Dunav osiguranja".

Svi osiguranici će tokom zimske akcije "Popust za nezaboravan spust" do 29. februara moći da ostvare popuste od 10 odsto na putničko zdravstveno osiguranje u poslovnicama Kompanije, 15 odsto popusta na paket putnog osiguranja, koji obuhvata polisu putničkog zdravstvenog osiguranja, osiguranje od nezgode i od građanske odgovornosti, kao i 20 odsto popusta na paket putnog osiguranja za slučaj otkazivanja putovanja ili osiguranje prtljaga.

Polisu putničkog zdravstvenog osiguranja korisnici će moći da zaključe komforno, iz svog doma ili automobila – onlajn uz 15 odsto popusta, klikom na Kupi online, na sajtu Kompanije "Dunav osiguranje".

I to nije sve!

Uz ove pogodnosti, svi koji zaključe polisu putničkog zdravstvenog osiguranja ili paketa putnog osiguranja dobijaju i sledeće:

- specijalnu cenu za osiguranje doma, za vreme trajanja godišnjeg odmora, putem paketa "zimska čuvarkuća";

Poslovna tajna - Interno

- popust od 20 odsto na proizvode karakteristične za zimski period, na prodajnim mestima "Dunav auta", kao što su: zimska tečnosti za vetrobranska stakla, proizvodi iz asortimana auto- kozmetike, bezbednosni komplet, lanci za sneg, ali i

- Popust od 20 odsto na usluge montaže, demontaže, balansiranja pneumatika i centriranja trapa na prodajnim mestima "Dunav auta".

"Dunav centri" nalaze se su u svim većim gradovima širom Srbije: u Beogradu, Somboru, Zrenjaninu, Zaječaru, Kruševcu, Jagodini, Kraljevu, Smederevu, Šapcu, Loznici, Užicu, Nišu, Pirotu, Leskovcu, Vranju...

Sve u vezi s promotivnim uslovima Zimske akcije zainteresovani građani mogu saznati na više od 600 prodajnih mesta Kompanije ili besplatnim pozivom na telefonski broj Kontakt centra 0800 386 286, kao i na internet adresi www.dunav.com.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
29.09.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve