ER SRBIJA I ATLASGLOBAL: Partnerstvo koje će povezati Beograd i Istanbul

ER SRBIJA I ATLASGLOBAL: Partnerstvo koje će povezati Beograd i Istanbul


Er Srbija, nacionalni avio-prevoznik Republike Srbije i kompanija AtlasGlobal, avio-prevoznik iz Turske, objavili su danas detalje poslovnog partnerstva koje će proširiti mrežu oba avio-prevoznika i pružiti putnicima veći izbor.

Početnu fazu partnerstva čini kod-šer sporazum koji podrazumeva uključivanje „JU“ koda Er Srbije na nove dnevne letove avio-kompanije AtlasGlobal između istambulskog Aerodroma Ataturk i Beograda, koji će početi od 15. marta 2017. godine.

Posle ove faze i nakon zvaničnih odobrenja, Er Srbija će dobiti kodove i na međunarodnim letovima kompanije AtlasGlobal na tržištima Rusije, Moldavije i Kuvajta na Bliskom istoku, kao i na domaćim letovima kompanije ka dodatnim destinacijama u Turskoj, sve preko Istanbula.

Zauzvrat, kompanija AtlasGlobal poboljšaće povezanost uključivanjem svog „KK“ koda na odabranim regionalnim letovima Er Srbije u Jugoistočnoj Evropi i na prekookeanskim letovima do aerodroma JFK u Njujorku.

Obe avio-kompanije će takođe ispitivati mogućnosti za saradnju u oblasti programa za česte putnike, uključujući i mogućnost sticanja milja na kod-šer letovima i uzajamni pristup premijum salonima na Aerodromu Nikola Tesla i istambulskom Aerodromu Ataturk za putnike koji imaju to pravo.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić ovim povodom je izjavio:

„Veoma smo zadovoljni što smo uspostavili novo partnerstvo sa kompanijom AtlasGlobal, avio-prevoznikom koji deli našu posvećenost pružanju vrhunskih usluga. Ovaj sporazum postavlja osnovu za saradnju u mnogim oblastima, uključujući dogovor o zajedničkim kodovima koji će održavati našu vezu sa turskim tržištem tokom čitave godine i omogućiti Er Srbiji da pruži svojim putnicima pogodnu vezu sa Istambulom na dnevnom nivou. Osim ovog povećanja povezanosti, mi aktivno istražujemo načine da poboljšamo iskustvo putovanja koji mogu biti od koristi za naše zajedničke goste. Kompanija AtlasGlobal je sjajno pojačanje na našoj listi kod-šer partnera, koji su zajednički proširili naš doseg na 127 gradova, povezujući naše poslovne putnike i turiste sa više destinacija nego ikada ranije.“

Semra Erener Ozalčin, izvršna direktorka za komercijalu kompanije AtlasGlobal, izjavila je:

„Oduševljeni smo što ćemo sarađivati sa Er Srbijom na jačanju naše buduće linije između Istambula i Beograda, i radujemo se da dočekamo goste Er Srbije na našim letovima. Ovo je početak uzajamno korisnog partnerstva za koje smo sigurni da će nastaviti da se razvija i da će poboljšati vazdušnu povezanost između Turske i Srbije, zbližavajući naše ljude i pospešujući razvoj trgovine i turizma.“

Letovi kompanije AtlasGlobal na liniji Istambul-Beograd, koji se obavljaju avionom iz porodice erbas A320 i nude kompletnu uslugu, omogućiće gostima Er Srbije da uživaju u direktnim letovima do ekonomskog i kulturnog centra Turske nakon obustavljanja direktnih letova Er Srbije 14. marta 2017. godine

Raspored letova za Istanbul:

Broj leta Mesto polaska Polasci (Lokalni) Odredište Dolasci
(Lokalni)
Dani
KK6600

(JU9400)

Istanbul (IST) 11.10 Beograd (BEG) 11.00 čet, pet, sub
KK6601

(JU9401)

Beograd (BEG) 12.30 Istanbul (IST) 16.15 čet, pet, sub
KK6602

(JU9402)

Istanbul (IST) 17.35 Beograd (BEG) 17.25 pon, uto, sre, ned
KK 6603

(JU9403)

Beograd (BEG) 18.20 Istanbul (IST) 22.00 pon, uto, sre, ned

 Sva vremena su lokalna.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar