Biznis
08.10.2021. 15:47
Promo

Moja prva plata

Er Srbija mladim talentima pruža šansu za sticanje radnog iskustva

Moja prva plata
Izvor: Promo

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, drugu godinu zaredom učestvuje u programu "Moja prva plata" i poziva mlade talente da se prijave na konkurs, koji je otvoren do 31. oktobra 2021. godine.

Program kreiran sa ciljem podsticanja zapošljavanja mladih omogućava kandidatima bez prethodnog radnog iskustva da, obavljanjem prakse u Er Srbiji i sticanjem konkretnih znanja, veština i kompetencija za rad, značajno unaprede svoje mogućnosti za zaposlenje.

U okviru programa „Moja prva plata“, nezaposlena lica sa srednjim i visokim obrazovanjem će imati priliku da se prijave na ukupno 56 pozicija u Er Srbiji, putem zvaničnog veb-sajta ovog projekta.

Organizacione celine sprske nacionalne avio-kompanije koje primaju kandidate su Korporativni poslovi, Transformacija, Marketing i Guest Experience, IT, E-commerce, Planiranje i kontrola posada, Putnički i distribucioni sistemi, Bezbednost i usklađenost, Ljudski resursi, Letačka operativa, Nabavka, Tehnika, Zemaljsko opsluživanje, Prodaja, Finansije i Kargo.
  
"Na osnovu prošlogodišnjeg izuzetno pozitivnog iskustva, odlučili smo da i ove godine učestvujemo u programu "Moja prva plata".  Svesni smo koliko mladima na samom početku građenja karijere znači kada im velika kompanija pruži priliku da se profesionalno usavršavaju, steknu praktična znanja i razviju potrebne veštine. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo određenom broju kandidata omogućiti da svoje prvo radno iskustvo steknu upravo kod nas i uvereni smo da će ih rad u nacionalnoj avio-kompaniji motivisati za dalja dostignuća. Kandidati koji se budu najviše istakli imaće šansu da se pridruže kolegama koji su se prošle godine nakon ovog programa i zvanično zaposlili u našoj kompaniji”, izjavila je Milica Netković, direktor za ljudske resurse u Er Srbiji.   
 
Projekat „Moja prva plata“ je prethodne godine izazvao veliko interesovanje, a prijave za pozicije u Er Srbiji poslalo je ukupno 1.423 kandidata. Na program u trajanju od devet meseci primljeno je ukupno 27 praktikanata, od kojih je devet dobilo i zaposlenje u Er Srbiji.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
30.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve