Er Srbija na Svetskom sajmu turizma u Londonu

Er Srbija na Svetskom sajmu turizma u Londonu


Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, učestvuje na Svetskom sajmu turizma, vodećoj globalnoj turističkoj manifestaciji, koja se održava ove nedelje u Londonu.

Avio-kompanija sa sedištem u Beogradu izlaže pod okriljem Turističke organizacije Srbije na štandu EU650 gde će posetioci moći da saznaju više o ponudi Er Srbije kao i o turističkoj ponudi Beograda i cele zemlje.

Svetski sajam turizma je otvoren juče u ExCel centru u Londonu i očekuje se da do zatvaranja sajma u sredu 9. novembra privuče više od 50 hiljada stručnjaka iz oblasti turizma, državnih zvaničnika i predstavnika međunarodnih medija.

airSerbia-newOvaj sajam se održava već 37 godina i na njemu će se predstaviti pet hiljada izlagača iz 182 zemlje i regiona koji promovišu turizam i nove trendove koji nastaju u putnoj industriji.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je izjavio:

„Radujemo se učešću na ovogodišnjem Svetskom sajmu turizma koji se smatra jednim od najznačajnijih turističkih manifestacija tokom godine. Er Srbija je ove godine postigla izuzetan napredak preuzimanjem svog prvog širokotrupnog aviona erbas A330 i uvođenjem dugolinijskog leta za Njujork, i Svetski sajam turizma je savršena prilika za dalje promovisanje naše ponude. Delimo zajednički cilj da Srbiju učinimo što prepoznatljivijom na svetskoj sceni i zadovoljstvo nam je što sarađujemo sa Turističkom organizacijom Srbije na ovom sajmu.“

Er Srbija trenutno svakodnevno leti na relaciji između Beograda i Londona svojim savremenim avionima erbas A320.}

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar