Biznis
21.01.2021. 19:28
Promo

Er Srbija od 1. marta uvodi letove do Ženeve

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, uvodi dva nedeljna leta do Ženeve od 1. marta 2021. godine. Planirano je da se letovi za Ženevu, drugu destinaciju Er Srbije u Švajcarskoj pored Ciriha, obavljaju ponedeljkom i petkom. Ženeva je bila planirana kao jedna od šest najavljenih novih destinacija prethodne godine, od čega se privremeno odustalo zbog pandemije korona virusa.

„Pažljivo pratimo sve promene u ograničenjima putovanja i potražnji, trudeći se da brzo reagujemo i iskoristimo sve prilike koje se ukažu na tržištu. U julu smo već pokrenuli jednu novu destinaciju – Oslo, što se pokazalo kao odlična poslovna odluka jer je norveška prestonica u ovom trenutku jedna od top pet destinacija Er Srbije. Pored toga, uspostavljanje kod-šer saradnje sa Turkiš erlajnzom rezultiralo je uvođenjem svakodnevnih letova do Istanbula sa odličnom popunjenošću putničke kabine koja je dostizala i više od 80 odsto“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Letovi ponedeljkom će omogućiti dobru povezanost iz Ženeve ka drugim destinacijama do kojih srpska nacionalna avio-kompanija leti sredinom dana, kao što su Atina, Istanbul, Larnaka, Moskva, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Solun, Tirana i Tivat.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
04.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve