ER SRBIJA POKRENULA REDIZAJNIRANU VEB STRANICU

ER SRBIJA POKRENULA REDIZAJNIRANU VEB STRANICU


Er Srbija u potpunosti je obnovila svoju zvaničnu veb stranicu www.airserbia.com. Uz moderniji izgled i jasniju strukturu, obezbeđeni su personalizovano digitalno iskustvo i lakša navigacija, kao i poboljšane funkcije.

ASL_WebsitePromo

Novi veb sajt Er Srbije pruža odlično iskustvo posetiocima uz efikasnu korisničku podršku i jednostavan proces onlajn rezervisanja. Sadržaj sa informacijama od najvećeg značaja za putnike obogaćen je video zapisima, blogovima i zanimljivostima. Posetiocima sajta je omogućeno da se već na naslovnoj strani upoznaju sa specijalnim ponudama Er Srbije, kao i da se jednostavnije i na jednom mestu odluče za neku od tarifa i paketa koji im najviše odgovaraju. Sada su preglednije i informacije o dodatnim uslugama nacionalnog avio-prevoznika u novoj sveobuhvatnoj sekciji na sajtu pod nazivom „Dodatne usluge“. Za putnike koji žele dodatno da istraže gradove do kojih Er Srbija stiže kreirana je sekcija „Destinacije“, u kojoj su dati i praktični saveti za boravak u njima (poput vremenske zone, zvaničnog jezika i valute, vrsti električnih utičnica…).

mob01

„Er Srbija posvećuje veliku pažnju digitalnom segmentu. Zahvaljujemo se našim putnicima na strpljenju dok su trajali radovi na veb sajtu. Pružanje kvalitetnijeg iskustva za naše putnike je naš prioritetni zadatak,” izjavila je Dragana Frantov Nikolić, direktorka za Komercijalu Er Srbije.

Screen Shot 2018-10-05 at 05.04.39

Er Srbija nastaviće da osluškuje potrebe i sugestije svojih gostiju i u skladu sa njima poboljšava funkcionalnost i kvalitet svoje veb stranice. Novi dizajn i predstavljena unapređenja samo su deo planiranih novih pogodnosti, iznenađenja i nagrada koje nacionalna avio-kompanija sprema za posetioce svog sajta.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar