Biznis
10.07.2020. 17:09
Promo

Er Srbija će

Er Srbija ponovo pokreće letove do Azurne obale

photo-credits-airport-nice-2019.jpg

Er Srbija će 12. jula ponovo uspostaviti avio-saobraćaj na sezonskoj liniji Beograd – Nica. Nacionalna avio-kompanija je letove do jednog

Er Srbija će 12. jula ponovo uspostaviti avio-saobraćaj na sezonskoj liniji Beograd – Nica. Nacionalna avio-kompanija je letove do jednog od najpoznatijih turističkih mesta na Azurnoj obali uspostavila u junu 2019. godine. Zahvaljujući direktnom letu Er Srbije, do francuske rivijere sa prelepim plažama, mediteranskim specijalitetima i bogatim noćnim i kulturnim životom može se stići za oko dva sata.

„Veoma smo zadovoljni što ponovo povezujemo Beograd sa Nicom, destinacijom koja je od samog početka veoma popularna među našim putnicima. Raduje nas što im sada ponovo pružamo priliku da svoj zasluženi i dugo očekivani odmor provedu uživajući u lepotama Azurne obale“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Nacionalni avio-prevoznik će do bisera Azurne obale leteti jednom sedmično, nedeljom. Kada red letenja dostigne pun kapacitet, Er Srbija će svojim putnicima omogućiti dobre konekcije do Nice preko Beograda iz Atine, Bukurešta, Istanbula, Podgorice, Sarajeva, Skoplja, Sofije, Soluna, Tirane i Tivta.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
8°C
20.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve