“Er Srbija” premašila prošlogodišnji rekord u broju putnika

“Er Srbija” premašila prošlogodišnji rekord u broju putnika


Er Srbija je danas ugostila svog 2.550.000-tog putnika u 2016. godini i tako već sada premašila svoj rekordni broj putnika ostvaren 2015. godine.

Sa još dve nedelje do kraja godine, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije na putu je da završi drugu godinu zaredom snažnog rasta poslovanja.

Image 3

Biljana Stanivuković, 2.550.000-ta putnica Er Srbije, prijavljuje se 16. decembra na let JU380 iz Beograda do Londona.

Jubilarna gošća Biljana Stanivuković, nagrađena je sa dve povratne karte do evropske destinacije po izboru, nakon što se prijavila na jutarnji let Er Srbije JU380, od Beograda do aerodroma London, Hitrou.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, rekao je: “Izuzetno nam je drago da smo već prevezli 2,55 miliona putnika ove godine, oborivši tako rekord koji je postignut za celu 2015. godinu.

“Rastu saobraćaja doprinelo je širenje naše mreže u Evropi i Severnoj Americi, i posebno je zadovoljstvo videti kako se i na našim novim, kao i na ranije uspostavljenim rutama, beleže dobri rezultati. Trenutno se nalazimo usred zimskih odmora, jednom od najprometnijih turističkih perioda tokom godine, i prevešćemo još hiljade gostiju do i od Beograda, pre nego što se 2016. godina završi. Održivi razvoj uvek je bio glavni fokus naše poslovne strategije razvoja Er Srbije, i nastavićemo u istom smeru i u narednoj godini.”

Image 1

Đorđe Vukotić, viši menadžer prodaje Er Srbije, i Biljana Stanivuković, 2.550.000-ta putnica u 2016. na Aerodromu Nikola Tesla.

Srpska nacionalna avio-kompanija uspostavila je pet novih linija u 2016. godini, proširivši svoju mrežu na 44 destinacije. U nove destinacije spadaju dugo očekivana prekookeanska linija do Njujorka, kao i Hamburg, Kijev, Ohrid i Sankt Peterburg.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar