ER Srbija uvodi dodatne letove za Tivat

ER Srbija uvodi dodatne letove za Tivat


Zbog velikog interesovanja putnika, Er Srbija će tokom avgusta povećati broj letova između Beograda i Tivta, tako da će do kraja meseca nacionalna avio-kompanija između prestonice Srbije i crnogorskog primorja leteti i do 26 puta nedeljno. Na taj način, putnici će na raspolaganju imati gotovo dve hiljade sedišta više na avionima erbas i ATR iz flote Er Srbije. Podsećamo da je srpska nacionalna avio-kompanija 16. jula uvela direktne letove između Niša i Tivta, koji će se od danas do početka zimske sezone obavljati tri puta nedeljno. Er Srbija će tokom avgusta između svojih baza u Beogradu i Nišu i Tivta obaviti čak 123 povratna leta. Zahvaljujući obimu letova do Tivta, srpska avio-kompanija nudi jednu od najboljih i najkraćih veza mnogih evropskih zemalja sa crnogorskim primorjem.

“Posvećeni smo razvoju saobraćaja sa Crnom Gorom, izuzetno važnim tržištem za Er Srbiju. Tivat i Podgorica su dve naše ubedljivo najfrekventnije destinacije, sa 216 povratnih letova koje ćemo obaviti u avgustu, ispred Ciriha sa 84 i London sa 71 povratnim letom. Pojačan intenzitet letova ka Tivtu uopšte ne iznenađuje, imajući u vidu da je u pitanju popularno turističko odredište u čijoj blizini se nalazi veliki broj omiljenih destinacija za odmor naših putnika. Uvereni smo da ćemo značajno olakšati i velikom broju putnika koji poslovno ili turistički putuju na crnogorsko primorje sa presedanjem u Beogradu, koristeći mrežu od preko 60 destinacija srpske nacionalne avio-kompanije,” izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Povezane vesti – ER Srbija 2018. godinu završila sa profitom od 12,2 miliona evra

“Er Srbija je za Aerodrome Crne Gore jako važan partner, s obzirom da su prošle godine ka i iz naše zemlje prevezli preko 245 hiljada putnika. Ove godine rast je još veći, što nas izuzetno raduje a posebno uvođenje linije Niš-Tivat koja je dodatno ojačala našu saradnju. Takav promet govori o velikom interesovanju za Crnu Goru kao turističku destinaciju i doprinosi jačanju naše privrede. Očekujemo da će do kraja ove godine Aerodromi Crne Gore opslužiti 2,6 miliona putnika, a našem rastu snažan zamajac daju partneri kao što je Er Srbija,” izjavio je Danilo Orlandić, izvršni direktor Aerodroma Crne Gore.

Srpski nacionalni avio-prevoznik neguje uspešno višedecenijsko partnerstvo sa crnogorskim aerodromima o čemu svedoči broj prevezenih putnika koji je konstantno u porastu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar