Frikomov praznik sladoleda na Tašmajdanu

Frikomov praznik sladoleda na Tašmajdanu


BEOGRAD – Veliki broj Beograđana okupio se ovog vikenda na Tašmajdanu da obeleži prvi praznik sladoleda u organizaciji kompanije Frikom – SladoleDan. U centralnom beogradskom parku posetioci su se zabavljali uz bogat program koji je vodio poznati glumac Boda Niniković. Uživanje u novim ukusima Frikom sladoleda upotpunio je nastup dečijeg hora “Kolibri” i Lene Stamenković.

Beograđani su bili oduševljeni proslavom koja je organizovana u čast sladoleda, kao i mnogobrojnim zanimljivim aktivnostima koje su najviše animirale najmlađe: druženjem sa maskotama, klovnovima, hodačima na štulama, društvenim igrama, fejspejntingom.

frikom2

Ljubav prema sladoledu ne poznaje granice, a radost koju budi u nama zajednička je za sve, tako da ne čudi što je Tašmajdan ove subote vrveo od ljudi. Svi prisutni uživali su u novim ukusima sladoleda kojima je kompanija Frikom obradovala posetioce.

Prvi praznik sladoleda SladoleDan obeležen u sjajnoj atmosferi i sa nestrpljenjem iščekujemo nove SladoleDan-e i nova iznenađenja iz Frikoma.} else {

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar