Biznis
29.03.2019. 18:56
R.E.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana na štandu Kompanije “Dunav osiguranje” na Salonu automobila

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Danas su na štandu Kompanije „Dunav osiguranje“ predstavljeni sajamski uslovi: popusti i poklon vaučeri za benzin za osiguranike, ali je posetiocima štanda, posebno onim najmlađima, bilo najinteresantnije druženje sa fudbalerima Crvene zvezde i Partizana.

Sajamsku ponudu brojnim medijima i posetiocima štanda predstavio je Ljubomir Zec, direktor Glavne filijale u Kompaniji  „Dunav osiguranje“.

„Naša Kompanija nudi popust od:

  • 15 odsto na zaključenje auto-kasko polise za nova vozila proizvedena 2018. i 2019. godine, koja se prvi put registruju,
  • popust od 10 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za ostala putnička vozila, kao i pri zaključenju mini-kasko polise,
  • popust od 50 odsto za obnavljanje ili zaključenje nove polise osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i osiguranom sumom od 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja auto-odgovornosti ili polisu auto-kaska ili polisu mini kaska ,te
  • popust od 20 posto za premiju osiguranja pomoći na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti ili polisu auto-kaska, ili mini-kaska“, rekao je Zec.

On je istakao da Kompanija „Dunav osiguranje“ i ove godine, u saradnji sa Kompanijom „Lukoil Srbija“, poklanja kartice za gorivo.

„Pri zaključenju auto-kasko polise za nova putnička vozila koja se prvi put registruju dobijaju se  poklon kartice za gorivo u iznosu od četiri hiljada dinara, kao i za  polovna putnička vozila. Za zaključenje mini-kasko polise  putničkih vozila, osiguranici dobijaju karticu u vrednosti od dve hiljade dinara“, rekao je Zec i naglasio da za osiguranje od auto-odgovornosti putničkog motornog vozila, uz kupovinu najmanje dve usluge iz polise „auto-bonus plus“, osiguranici dobijaju  vaučer-kartica ima isti iznos od 2.000 dinara. Broj  poklon kartica je ograničen,  a akcija traje   do isteka zaliha.

Promotivna akcija popusta „Dunav osiguranja“ trajaće do 30. aprila ove godine, a poklon vaučer-kartice mogu se dobiti do 12. aprila,  i to na svim prodajnim mestima Kompanije, u  svim „Dunav centrima“  širom Srbije, preko agenata osiguranja i naravno u Hali 1 Beogradskog sajma – na štandu „Dunav osiguranja“.

Poklon kartice važe na svim „Lukoil“ pumpama na teritoriji Srbije i mogu se iskoristiti najkasnije do 31. avgusta 2019. godine.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.

Nenad Milijaš, fudbaler FK Crvena zvezda:

Najveći  ruku pod ruku

-Drago mi je što najveća osiguravajuća kuća kao što je « Dunav osiguranje » sarađuje sa « Crvenom zvezdom » kao najvećim klubom na ovim prostorima, jer najveći uvek idu ruku pod ruku. Od velikog je značaja sigurnost koju  pruža našem klubu. Timska igra krasi i jedne i druge. « Dunav osiguranje » obeležava izuzetan jubilej,  45 godina rada, što je na polju vašeg delovanja, kao i u sportu odlika uspešnosti. Čuveni slogan "Prijatelj ostaje prijatelj" apsolutno može da se potvrdi na primeru saradnje sa Zvezdom. Lično sam osiguranik Kompanije « Dunav », pa dodatno mogu da potvrdim koliku sigurnost naša nacionalna osiguravajuća kuća pruža, rekao je Milijaš.

Saša Ilić, kapiten FK Partizan:

Saradnja na obostrano zadovoljstvo

-Kada ste na mestu kapitena Partizana imate veliku odgovornost prema svom klubu i saigračima. Naročito ako ste dugo na sportskim stazama. To se odnosi i na « Dunav osiguranje » koje već 45 godina veoma  uspešno traje i opstaje na tržištu.

Nije lako ni u sportu ni u biznisu  dospeti na prvu poziciju, a još je teže tu i opstati. Gradili smo ime i tradiciju i dostigli kvalitet i svetske standarde. Zato mi je drago što « Dunav osiguranje »  kao partner i sponzor  podržava fudbalski klub « Partizan » i što će to nastaviti i u budućnosti, ističe Ilić.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Lopte i autogrami  poklon najmlađim posetiocima “Dunavovog” štanda

Vukašin Marković učenik sedmog razreda osnovne škole Vuk Karadžić iz Vranja rekao je za medije da se danas jako lepo proveo na štandu Kompanije„Dunav osiguranje“ gde je upoznao fudbalere Crvene zvezde i Partizana, a kako kaže ispunila mu se i dugogodišnja želja da upozna Kapitena FK Partizan Sašu Ilića.

-Navijam za FK Partizan, a omiljeni igrač iz Partizana mi je ipak Goran Zakarić, rekao je Marković.

Danilo Vesnić  učenik petog razreda Osnovne škole „Aleksa Dejović“ iz Užica:

-Deca vole loptu jer ona znači igru i zabavu, a dete koje odrasta uz loptu će biti dobar čovek. Mnogo mi je drago što sam danas na poklon na štandu Kompanije „Dunav osigruanje“ upravo dobio loptu na poklon. Navijam za FK Zvezdu, a moj omiljeni igrač je Filip Stojković iz FK Crvene Zvezde.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
24.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

OI 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Euro 2024

Vidi sve