GOOGLE INOVACIJE: Gmail uvodi nove alatke

GOOGLE INOVACIJE: Gmail uvodi nove alatke


Google se proteklih nedelja pojačano bavi uvođenjem inovacija, dok pojedine funkcije stihijski isključuje. Na talasu novina kompanija Google juče je najavio proširenje poznate funkcije pametno kreiranje mejla (Smart Compose).

Dosadašnji korisnici već su upoznati sa pametnom funkcijom koja umesto korisnika dovršava započete rečenice. Sada će međutim Google svojim korisnicima omogućiti poboljšanu verziju ove funkcije, uz pomoću koja će umesto do sada isključivo zvaničnog ili formalnog načina pisanja, ona oponašati i vaš neformalni sitl pisanja. To faktički znači da se će od sada ova funkcija bolje prilagoditi neformalnim načinima pozdravljanja primaoca elektronske pošte, kao i popunjavanje rubrike subjekt mejla.
Osim toga, funkcija će pametno kreiranje sadržaja mejla osim na engelskom od sada funkcionisati i na španskom, francuskom, italijanskom i portugalskom jeziku.
Konačno, a možda i najznačajnije, Smart Compose bi sada trebao raditi na Gmailu za android uređaje, dok je najavljeno da će uskoro stići i rešenje za iOS uređaje iako nije tačno naznačeno kada.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar