GRUPA MLADIH IZ SRBIJE NAPRAVILA NOVI SOFTVER I ZARADILA 75.000 EVRA: Proglašen pobedenik super konkursa ” Super Kartice”

GRUPA MLADIH IZ SRBIJE NAPRAVILA NOVI SOFTVER I ZARADILA 75.000 EVRA: Proglašen pobedenik  super konkursa ” Super Kartice”


“Super Kartica” je juče, trećeg oktobra, proglasila najboljeg među najboljima na svom “Super Konkursu” čiji je nagradni fond bio 75 000 evra. Sedamdeset timova iz regiona, Velike Britanije, Nemačke i Grčke koje borilo se za dvogodišnje partnerstvo sa “Super karticom” nudeći najinovativnija ideje za CMR sistem koji bi bio najbolje rešenja za razumevanje navika kupaca i potrošača.

Za pobednički tim proglašen je “ASW Inženjering” koji je po odluči stručnjaka izneo najkreativnije rešenje CMR sistema. Pobednička ekipa, sastavljena od akademskih građana koji istovremeno rade u industriji i svoju stručnost primenjuju u praksi, rekli su da CMR softver koji  su osmislili u sebi ima skriveno znanje i da je jedini način da se to znanje upotrebi veštačka inteligencija.

20181003_163310
Predsednica IO Sberbanke Srbija, generalni direktor kompanije, Mercator-S i direktorka društva Super Kartica, istakli su značaj CRM oblasti poslovanja na koju kompanije u svetu već decenijama stavljaju svoje težište marketinga.

„Veoma mi je drago da je Sberbank Srbija kao jedan od vlasnika Super Kartice imala priliku da učestvuje u jednom od najuspešnijih konkursa koji su sprovedeni na tržištu Srbije. Verujemo da ćemo saradnjom s našim novi partnerom u području CRM – a, uspeti da na bolji i efikasniji način prepoznamo stvarne potrebe naših klijenata i samim tim kreiramo proizvode i usluge koji će ispuniti njihova očekivanja i doprineti rastu broja lojalnih klijenata” obratila se prisutnima Marijana Vasilescu, predsednik Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

Entoni Sošić, generalni direktor kompanije Mercator-S naglasio je da mu je veoma drago što su se okupili vrhunski stručnjaci i talentovani u ovolikom broju odazvali na složene zadatke Super Kartice, koji su bili pred njima što dokazuje koliko je CRM, kao upravljanje odnosima sa klijentima, pravi pristup u poslovanju svake uslužne kompanije koja gradi perspektivnu budućnost.

Photo_Alex_Dmitrovic_0006

“Kada smo napravili Super Karticu, sledeći filozofiju da je „kupac kralj”, vođeni smo ciljem da još bolje upoznamo, razumemo i udovoljimo potrebama naših klijenata. Otuda i ovaj CRM pitch, koji nam je doneo pobednički tim sastavljen od vrhunskih eksperata, analitičara i kreativaca, sa kojim jedva čekamo da krenemo sa zajedničkim radom?” , naglasio je Sošić.

Ljiljana Ahmetović, direktorka društva Super Kartica otkrila je je svoja očekivanja od saradnje sa pobednicima “Super konkursa”.
-“Čeka nas novi talas intenzivnog timskog rada na našoj neprocenjivoj bazi, nove analize, algoritmi, kreativni momenti, sve ono što vodi još relevantnijoj ponudi za naše lojalne članove” izjavila je Ahmetović.

Photo_Alex_Dmitrovic_0008

Stručni žiri koji je učestvovao u selekciji radova činili su prof. dr Goran Petković, Žarko Malinović generalni sekretar za trgovinu Privredne komore Srbije, predstavnici kompanija Mercator-S, Sberbank Srbija, Super Kartice i EyeSee Research.

Stručni konsultant na projektu Super Konkurs bio je Lazar Džamić, jedan od vodećih digitalnih stratega u svetu. U najuži izbor takmičenja ušlo je pet timova koji su svoje ideje predstavili na konkursu. U pitanju su timovi Saga Group, ASW Inženjering, Direct media, Kreativa unlimited i DataDO.

Nakon proglašenja pobednika, najboljem timu uručen je vaučer u iznsosu od 75 000 evra.

Photo_Alex_Dmitrovic_0009
Vlasnik kompanije ” ASW Inženjering” Nenad Avlijaš, izjavio je da nisu očekivali pobedu jer je konkurs bio raznovrstan i jako zahtevan.
“Nisam očekivao da ću se ovako osećati. Ova pobeda govori da smo na pravom putu i da i u Srbiji postoje stučni mladi ljudi koji mogu mnogo doprineti našoj zemlji i ne moramo ih tražiti napolju, van zemlje. To mi je najveća satisfakcija.” rekao je Avlijaš.

Profesor na Ekonomskom fakultetu doktor Goran Petković, koji je bio član stručnog žirija rekao je da je ovo praktično ulazak u novu eru marketinga, gde će se prezentovati podaci koji su usmereni ka potrošaču pojedincu u skladu sa njihovim potrebama i željama i da je u tome veliki značaj “Super Konkursa”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar