IDEA zabavila i obradovala Beograđane u Noći muzeja

IDEA zabavila i obradovala Beograđane u Noći muzeja


BEOGRAD – IDEA, u okviru kampanje “Beograd grad novih IDEA″, već tradicionalno podržava sve značajne manifestacije u Beogradu, pa je i ove, kao i prethodnih godina, pružila podršku manifestaciji Noć muzeja.

Beograđani su imali priliku da se zabave uz brojna iznenađenja koja je za njih pripremila IDEA London prodavnica i uživaju u atmosferi ove majske subote koja ih je držala budnim. U godini u kojoj se obeležava veliki jubilej od smrti Viljema Šekspira, IDEA London prodavnica je, putem mnogobrojnih interaktivnih sadržaja koji su bili postavljeni u prodajnom objektu, posetiocima pružila mogućnost da se bolje upoznaju sa likom i delom ovog velikog, i danas aktuelnog pisca.

idea2

Svi potrošači koji su u subotu ušli u IDEA London prodavnicu, imali su priliku da putem interaktivne table pročitaju neke od najčuvenijih Šekspirovih odlomaka, da pogledaju slike njegove kuće, neke od njegovih predstava i da se na interesantan način upoznaju sa ovim velikim umetnikom.

IDEA je potrošače obradovala i ulaznicama koje je poklonila svima onima koji su u četvrtak i petak, u odabranim beogradskim prodavnicama, obavili kupovinu veću od 2.000 dinara, i na taj način omogućila da njeni potrošači besplatno uživaju u poseti brojnim beogradskim muzejima.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar