Biznis
11.09.2018. 18:24
R.E./Milijana Ristić

"IMLEK" BEOGRADSKIM MALIŠANIMA POKLONIO IGRALIŠTE: Na Adi Ciganliji otvoreno carstvo zabave ( FOTO GALERIJA)

vid_3178.jpg

Najmlađi posetioci Ade Ciganlije, omiljenog izletišta Beograđana, dobili su svoj kutak. Kompanija "Imlek" je, u saradnji sa gradom Beogradom i  JP Ada Ciganlija, obezbedio mališanima najmodernije igralište. Novo mesto za igru i zabavu danas je i  svečano otvoreno. Ovaj parkić deo  je kampanje "Rasti srećno", a mališani će uživati u igri na klackalicama, ljuljaškama i kućici za penjanje.

20180911_120521

U ime kompanije "Imlek"  igralište je otvorio gospodin Jovan Bugarčić koji  se zahvalio gradu Beogradu i JP Ada Ciganlija jer su prepoznali potrebu za ovakvim sadržajem. On je naglasio da kompanija "Imlek" kad god ima mogućnosti izlazi u susret najmlađima.

-"Imajući u vidu da su "Moja Kravica" proizvodi među omiljenima kod mališana, drago nam je što ćemo ovom akcijom dodatno ulepšati odrastanje naših najmlađih. Želja nam je da sva deca rastu zdravo i srećno, zbog čega planiramo da nastavimo sa ovakvim akcijama." 

Bugarčić je  istakao da  "Imlek" ima veoma ozbiljan odnos prema  društvenoj odgovornosti i pozvao je i ostale kompanije da se uključe u ovakve kampanje i prepoznaju značaj Ade Ciganlije kao zanimljive i atraktivne lokacije.
Ovo nije jedina akcija koju je  kompanija organizovala na beogradskom izletištu. -" I ove, zime biće otvoreno klizalište za najmlađe sugrađane koje će biti  besplatno. Ovog leta organizovali smo besplatnu obuku za najmlađe sugrađane koji su položili kurs za  plivanje i ronjenje" rekao je Bugarčić.

Otvaranju igrališta pristutvovao je i Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine grada Beograda koji je istakao da su najveća nagrada gradu, kao i svima koji su uložili trud, osmesi na dečijim licima. Nikodijević se zahvalio kompaniji "Imlek" koja je pokonila najmlađim Beograđanima moderno  igralište i naglasio da je bio zabrinut zbog ogromne komercijalizacije prostora koja je pretila da ostavi decu Beograda bez parkova i igrališta:
-"Mnogo sam srećan što smo s tom praksom prekinuli. U poslednih pet godina uspeli smo da obnovimo i otvorimo više od  200 parkova, terena, dečijih igrališta, i želja mi je da sa kompanijom "Imlek" nastavimo ovu praksu" rekao je  Nikodijević.

Nataša Stanisavljević, gradski sekretar za socijalnu zaštitu pohvalila je "Imlek" koji već godinama vodi računa o deci i njihovom odrastanju.

-"Sekretarijat čini sve da svojim najmlađim stanovnicima obezbedi što bolje uslove, kako za školovanje, tako i za igru i zabavu. Zbog toga se radujem što zajedničkim snagama, sa kompanijom "Imlek", pomažemo mališanima da uz igru prožive najlepše doba svog života, detinjstvo“, istakla je Stanisavljević.

imlek

U novi parkić prvi su ušli mališani iz vrtića "Đurđevak" i "Sveti Sava".
-"Mnogo mi se sviđa ovo igralište. Baš je lepo. Najviše mi se sviđa penjalica, jer mogu da skačem" , rekla nam je Iva, i požurila da isproba i ljuljašku.

Kompanija Imlek je prve male postioce za dobrodošlicu  počastila i svojim proizvodima.

VID_3178

Osim najmlađih Beograđana, "Imlek"  je proteklih godina novim igralištima obradovao i mališane u još nekoliko gradova Srbije.

[gallery link="none" columns="4" ids="165051,165069,165067,165065"]

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
21.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve