Biznis
18.09.2018. 15:02
R.E.

IMLEK NASTAVLJA DRUŠTVENO ODGOVORNU AKCIJU ŠIROM SRBIJE: Balans+ samouslužne stanice za bicikle od sada i u Kruševcu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Nakon postavke Balans+ samouslužnih servisa za bicikle u Beogradu i Novom Sadu, kompanija Imlek nastavila je ovu društveno odgovornu akciju postavkom samouslužnih servisa na tri lokacije u Kruševcu, u okviru Evropske nedelje mobilnosti.

Ljubitelji biciklizma u Kruševcu od sada će biti u prilici da na tri lokacije u gradu provere ispravnost svog bicikla, otklone eventualne kvarove i napumpaju gume, i to u centru grada na Trgu kosovskih junaka, zatim u Ulici Dušanovoj kod Nove pijace, kao i u Ulici Bruski put kod Vatrogasnog doma. Ova akcija ima za cilj da podstakne Kruševljane na bavljenje fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom, a sve to u skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+.

„U ime kompanije Imlek zahvalila bih se predstavnicima grada Kruševca koji su prepoznali značaj naše akcije i na taj način, obezbedivši lokacije i dozvole za postavljanje Balans+ servisa za bicikle izašli u susret pre svega građanima Kruševca. Kao kompanija, prepoznali smo Kruševac kao grad koji ima izuzetan potencijal za nastavak naše akcije, imajući u vidu nekoliko nedavno uređenih biciklističkih staza. Verujemo da će Ba-lans+ samouslužne stanice za bicikle omogućiti svim Kruševljanima, koji svakodnevno koriste bicikle kao prevozno sredstvo da neometano obavljaju svoje aktivnosti, ali i da će mnoge stanovnike podstaći na fi-zičku aktivnost. Naša kompanija će u cilju promocije zdravih životnih navika akciju sprovesti i u drugim gradovima širom Srbije“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

„U ime Grada Kruševca, zahvaljujemo se kompaniji Imlek koja će danas za naše Kruševljane postaviti tri Balans + samouslužna servisa za bicikle, u okviru društveno odgovorne akcije koja će se tokom godine nas-taviti i po gradovima širom Srbije. Ovo je jedan od načina da se ljudima ukaže na važnost bavljenja fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom, a sve u skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+. Naši sugrađani koji su ljubitelji vožnje biciklama, od danas će imati priliku da provere is-pravnost svog bicikla na Balans+ samouslužnoj servisnoj stanici, kao i da otklone eventualne kvarove i na-pumpaju gume. Grad Kruševac je u decembru, prošle godine usvojio Plan održive urbane mobilnosti i jedna od mera ovog Plana je i ova Imlekova akcija, tj. promovisanje vožnji biciklama i zdravog načina života”, izjavila je Vesna Lazarević, zamenik gradonačelnika grada Kruševca.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light snow
1°C
28.01.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve