Biznis
27.03.2018. 13:10
R.E.

IMLEKOV PROJEKAT KOJI PROMOVIŠE ZDRAV ŽIVOT I REKREACIJU: Balans+ samouslužne stanice za bicikliste širom Srbije

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+, Imlek je započeo akciju postavljanja samouslužnih servisa za bicikle širom Beograda, koja će se tokom godine nastaviti i po gradovima širom Srbije.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Promo

Svi ljubitelji biciklizma od danas će bti u prilici da tokom vožnje Adom Ciganlijom na dve lokacije provere ispravnost svog bicikla na Balans+ samouslužnoj servisnoj stanici, kao i da otklone eventualne kvarove i napumpaju gume. Ada Ciganlija je prepoznata kao jedno od omiljenih mesta okupljanja rekreativnih biciklista, ali i svih onih koji žele da se barem na kratko izmeste iz gradske gužve i u prirodi pronađu balans, zbog čega je ovo prva lokacija u Beogradu koja je postala bogatija za dve samouslužne servisne stanice za bicikliste.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Promo

Svaka sportska aktivnost, pa tako i biciklizam, pozitivno utiče na otklanjanje stresa nakon brojnih obaveza sa kojima se susrećemo tokom radne nedelje. Pored toga, uobročena, raznovrsna i izbalansirana ishrana od velike je važnosti za dobro funkcionisanje organizma, zbog čega je brend Balans+ odlučio da obraduje Beograđane, kojima rekreacija predstavlja važan deo svakodnevnice. Balans+ omogućava izbalansiran način života, promoviše rekreaciju i značaj pravilne i uravnotežene ishrane. Balans+ jogurt prepoznat je kao jedan od najefektivnijih i najpoznatijih funkcionalnih proizvoda, koji uz kontinuiranu upotrebu reguliše probleme sa varenjem i nadutim stomakom, što značajno doprinosi uspostavljanju i održavanju ravnoteže u svakodnevnom životu i ishrani.

„Balans+ brend već godinama aktivno promoviše zdrav život i bavljenje fizičkom aktivnošću. Ove godine odlučili smo da započnemo veliku akciju postavljanja samouslužnih servisnih stanica za bicikliste, koja će započeti na nekoliko lokacija u Beogradu, a zatim se proširiti na gradove širom Srbije. Pored fizičke aktivnosti, izbalansirana ishrana je veoma važna za sve ljude koji vode računa o zdravom načinu života, zbog čega Balans+ jogurt predstavlja idealan izbor. Za kvalitetan život potrebno je pronaći balans, a mi ćemo i ubuduće nastaviti da se borimo za prave vrednosti i zdrave navike naših potrošača", izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
11°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve