ISTROŠENA BATERIJA? Nema problema, za WhatsApp vam više ne treba telefon

ISTROŠENA BATERIJA? Nema problema, za WhatsApp vam više ne treba telefon

foto: shutterstock


WhatsApp je otkrio da razvijaju nova PC ili Windows aplikaciju, pomoću koje ćete moći da budete u kontaktu sa prijateljima čak i kad vam se istroši baterija na telefonu. WhatsApp je 2015. predstavio desktop verziju svoje aplikacije koje je prikazivala razgovore sa mobilne verzije, ali, kako biste je koristili, vaš telefon je morao da bude povezan sa internetom. To bi uskoro moglo da se promeni…

Najnoviji izveštaju ukazuju na to da kompanija razvija aplikaciju za univerzalnu Windows platformu zajedno sa novim sistemom na više platformi, koja bi mogla da radi čak i kad vam je telefon ugašen. Ovo bi mogla da bude velika stvar za WhatsApp aplikaciju, koja već sad ima preko 1,5 milijardi aktivnih korisnika širom sveta.

photo: Pexels

photo: Pexels

Povezane vesti – WHATSAPP TAJNA USPEHA: Kad besplatni proizvod donosi zaradu

Na ovaj način ćete moći da budete u kontaktu sa prijateljima čak i kada vam se istroši baterija na telefonu, a sve opcije će biti na raspolaganju i na kompjuterima, kao da ih koristite na telefonu.

Zapravo, ovo će biti sve ono što Viber nudi svojim desktop i Mac korisnicima, kroz svoju Viber Desktop aplikaciju (Viber UWP aplikacija više nije dostupna i ne razvija se već neko vreme).

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar